Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Chef Gabriel Toader și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” și anunțat cine a gătit cea mai bună rețetă, folosind picioare de broască, ienibahar și brânză gouda.
Sorin Bontea a pregătit o saramură din picioare de broască, în timp ce Florin Dumitrescu a ales să facă niște picioarele de broască în stil buffalo, cu crochete de brânză gouda și salată coleslaw.
Cine a câștigat amuleta 15 de la Chefi la cuțite
Cătălin Scărlătescu, în schimb, a ales o rețetă de bulz cu brânză gouda, servit cu picioare de broască prăjite!
citește și: Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au protestat la „Chefi la cuțite”! Ce i-a deranjat
citește și: Lena Horvath și Ali Sultanul au făcut show la „Chefi la cuțite”! „Mi se spune fata cu ochii de diamant”
Chiar dacă mai toate preparatele i-au dat bătăi de cap fiindcă au fost picante, iată că farfuria pregătit de chef Flodin Dumitrescu a fost preferata lui Chef Gabriel Toader, în ediția 15 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”!
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!
Dennis Mărtiscă, o divă roz care a făcut senzație la „Chefi la cuțtie”! Ce rețetă specială a pregătit... Vlad Maria a dezvăluit la „Chefi la cuțite” cum se face ciorba de leurdă, dar și cum arată o zi din viața unui maramureș...