Antena Căutare

Bucurie uriașă la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta dată de Nicolai Tand

În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, chef Nicolai Tand și-a făcut apariția în platou pentru a anunța cine a câștigat amuleta pusă la bătaie de Gina Pistol!

Bucurie uriașă la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta dată de Nicolai Tand
Chef Nicolai Tand și Gina Pistol, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În prezent, Cătălin Scărlătescu deține cele mai multe amulete din sezonul 8Chefi la cuțite”, urmat apoi de Sorin Bontea. Cel mai ghinionist pare să fie Florin Dumitrescu, fiindcă farfuriile sale nu prea i-au adus bonusuri speciale pentru luptele pe echipe.

Sorin Bontea a ales să pregătească o carne de miel cu chutney de mango, vinete și cușcuș, în timp ce Cătălin Scărlătescu a mizat pe chifteluțe de porc cu vită, sote de morcovi și piure de cartofi.

citește și: S-a dat primul cuțit de lemn la „Chefi la cuțite”! Cătălin Cazacu i-a lăsat mască pe jurați

Florin Dumitrescu a gătit steak de foie gras și mușchi de vită cu sos de piper verde, în care a pus și prune uscate și afumate, pentru a obține un gust sweet and spicy.

În această ediție din sezonul 8 Chefi la cuțite”, amuleta a fost câștigată de Florin Dumitrescu, spre marea surpriză a tuturor!

citește și: Roxana Stegaru a pus ochii pe Cătălin Scărlătescu! Ce a dezvăluit la „Chefi la cuțite”

„Doamne, nu mai știu nici să mă bucur! Nu mai știu să mă bucur. E a doua mea amuletă din 12, îmi vine să plâng. Nu pot să cred, am câștigat”, a dezvăluit acesta, uimit la culme că, în sfârșit, norocul i-a surâs!

Extrem de emoționat, acesta l-a îmbrățișat pe Nicolai Tand și i-a mulțumit. După 12 ediții în care soarta nu a fost de partea lui, Florin Dumitrescu este acum mândru posesor de două amulete. În continuare, Cătălin Scărlătescu deține cele mai multe bonusuri.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

S-a dat primul cuțit de lemn la „Chefi la cuțite”! Cătălin Cazacu i-a lăsat mască pe jurați... Faye Papa e senegalezul care i-a uimit pe jurații „Chefi la cuțite”! „În țara mea bărbații n-au voie în bucătărie”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x