Antena Căutare

„Cântă cucu bată-l vina” de răsună...bucătăria! Dumitrescu și Bontea fac show de zile mari și apoi află verdictul! Cine pierde proba?

Cei trei chefi trec prin emoții uriașe la finalul probei de gătit creier! Voturile sunt cruciale, mai ales acum, înainte de aflarea semifinaliștilor de la „Chefi la cuțite”!

Cei trei chefi trec prin emoții uriașe la finalul probei de gătit creier! Voturile sunt cruciale, mai ales acum, înainte de aflarea semifinaliștilor de la „Chefi la cuțite”!

Nu a fost o bătălia ușoară, căci ingredientul surpriză (creierul) pare să îi fi pus pe mulți într-o reală dificultate.

Echipa portocalie a lui Dumitrescu mizează pe creierul pane, în timp ce Bontea și Scărlătescu speră că au avut rețete îndeajuns de gustoase pentru a-i impresiona pe călușarii de la Șopârlița!

Invitații au degustat atent și apoi au decis ce farfurie a fost mai gustoasă!

„Am gătit neaoș, mioritic”, a zis Dumitrescu în așteptarea verdictului.

„Foaie verde, foaie lată, la Grasu`acum la poartă”, „Lumeee, lume, soro lumeee” sau „Cântă cucu bată-l vina de răsună Bucovina”, cam asta au cântat Bontea și Dumitrescu în așteptarea voturilor!

La final, după multe emoții (și dedicații muzicale), verdictul a fost clar: echipa portocalie a câștigat, în timp ce echipa mov a lui Scărlătescu nu a luat niciun vot.

Farsă de zile mari la „Chefi la cuțite”! Dumitrescu a încercat să îl păcălească pe Bontea în cel mai amuzant mod posibil... „Într-o zi mi-ai dăruit o portocală” Chef Florin Dumitrescu nu se mai poate opri din cântat și face show incendiar! N-ai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x