Antena Căutare

Nu l-ai mai văzut niciodată așa! Care este marea dragoste a lui Chef Cătălin Scărlătescu: „Pentru mine este foarte important...”

E mereu discret când vine vorba de viața lui privată și femei, dar acum ne-a spus care este marea lui dragoste! I-am aflat lui Chef Scărlătescu toate secretele!

E mereu discret când vine vorba de viața lui privată și femei, dar acum ne-a spus care este marea lui dragoste! I-am aflat lui Chef Scărlătescu toate secretele!

Noul sezn al emisiunii „Chefi la cuțite” este în plină desfășurare. În puținele momente în care nu este în bucătărie, Cătălin Scărlătescu a mărturisit că profită de orice ocazie de a se întoarce la prima sa iubire: marea.

„Noi muncim foarte mult la emisiune. După ce terminăm, pentru mine este foarte important să fug o săptămână pe apă. Mă relaxează complet, îmi ia toate grijile. Pe apă, am telefonul închi, uitat în cabină. Nu există decât marea întinsă, răsăritul și apusul. Dacă vreau să intru într-un port, intru, dacă nu, bine! Nu sunt decât eu cu mine”, a povestit chef Cătălin Scărlătescu.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Sursa: Antena Stars.

Cea mai grea luptă pentru amuletă se va da luni, în bucătăria „Chefi la cuțite”: „Eu așa ceva nu pot psihic să duc!”... Barbie, întâlnire cu Cătălin Scărlătescu în platoul Chefi la cuțite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x