Live acumGazda perfecta (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

Nu l-ai mai văzut niciodată așa! Care este marea dragoste a lui Chef Cătălin Scărlătescu: „Pentru mine este foarte important...”

E mereu discret când vine vorba de viața lui privată și femei, dar acum ne-a spus care este marea lui dragoste! I-am aflat lui Chef Scărlătescu toate secretele!

E mereu discret când vine vorba de viața lui privată și femei, dar acum ne-a spus care este marea lui dragoste! I-am aflat lui Chef Scărlătescu toate secretele!

Noul sezn al emisiunii „Chefi la cuțite” este în plină desfășurare. În puținele momente în care nu este în bucătărie, Cătălin Scărlătescu a mărturisit că profită de orice ocazie de a se întoarce la prima sa iubire: marea.

„Noi muncim foarte mult la emisiune. După ce terminăm, pentru mine este foarte important să fug o săptămână pe apă. Mă relaxează complet, îmi ia toate grijile. Pe apă, am telefonul închi, uitat în cabină. Nu există decât marea întinsă, răsăritul și apusul. Dacă vreau să intru într-un port, intru, dacă nu, bine! Nu sunt decât eu cu mine”, a povestit chef Cătălin Scărlătescu.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Sursa: Antena Stars.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube