Antena Căutare

CONCURS! Răspunde la întrebare și câștigă o tigaie Regis Stone Copper Griddle Pan, exact ca cea folosită în emisiunea Chefi la cuțite

Sezonul special Chefi la cuțite, dedicat familiilor, a revenit în forță cu noi povești savuroase de viață, cu rețete incredibile și mai ales, cu un super concurs ce îți poate aduce un premiu perfect pentru bucătăria! Tot ce ai de făcut este să răspunzi la întrebarea săptămânii!

Sezonul special Chefi la cuțite, dedicat familiilor, a revenit în forță cu noi povești savuroase de viață, cu rețete incredibile și mai ales, cu un super concurs ce îți poate aduce un premiu perfect pentru bucătăria! Tot ce ai de făcut este să răspunzi la întrebarea săptămânii!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Dacă ai fi unul dintre concurenții Chefi la Cuțite, ce preparat pe bază de pește ai alege să gătești folosind tigăile Regis Stone Copper Pans?”.

Concursul începe pe 07.04.2019 la ora 21:00 și se termină pe 13.05.2019, la ora 23:59!

Cel mai interesant răspuns va fi premiat cu o tigaie grill Regis Stone Copper Griddle Pan, iar câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook a emisiunii Chefi la cuțite și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs).

Noul sezon Chefi la cuțite promite nu doar povești uluitoare de viață și momente savuroase, ci și un concurs „delicios” cu prmeii pe măsură! Săptămâna aceasta te provocăm să ne dezvălui ce preparat ai pregăti într-o tigaie grill Regis Stone Copper Pan, care transformă gătitul într-o experiență simplă și rapidă, dar de mare efect!

Stratul triplu antiaderent conține particule din piatră și cupru ce previne lipirea și astfel, ingredientele tale se gătesc frumos și aspectuos, fără ca tu să folosești ulei sau unt. Îți poți imagina cât de important este acest lucru pentru sănătatea ta, având în vedere că poți să elimini grăsimile nesănătoase din corp?

În plus, tigaia grill Regis Stone Copper Griddle Pan are carcasa din aluminiu forjat, baza din oțel inoxidabil ce distribuie căldura uniform și un triplu strat antiaderent ce permite o încălzire rapidă, oferind o protecție specială la temperaturile înalte.

Tigaile din gama Regis Stone Copper Pans sunt mult mai durabile și rezistente la zgârieturi, motiv pentru care nu trebuie să îți lipsească din bucătărie. Rețetele complicate se vor transforma într-o adevărată joacă de copii dacă ai un asemenea ajutor de nădejde în bucătărie.

Răspunde la întrebare și poți câștiga și tu o super tigaie grill Regis Stone Copper Griddle Pan, cu care să faci senzație!

MULT SUCCES TUTUROR!

Diseară, de la 20:00: Un copil de 4 ani le gătește chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu... Doamnele Chițoi merg sâmbăta la club: " Am gătit urzici cu mămăligă, ca să le schimbe sângele chefilor!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x