Antena Căutare

Bogdan Vandici, câștigătorul de la ”Chefi la cuțite”, continuă seria dezvăluirilor: ”Drumul meu a fost plin de suișuri și coborâșuri!”

Bogdan Vandici este marele câștigător al show-ului ”Chefi la cuțite”, iar acum a venit la Xtra Night Show, unde a vorbit despre experiența sa în cadrul competiție.

Bogdan Vandici este marele câștigător al show-ului ”Chefi la cuțite”, iar acum a venit la Xtra Night Show, unde a vorbit despre experiența sa în cadrul competiție.

Astfel, el a mărturisit că vrea să rămână umil și să învețe totul în acest domeniu, întrucât drumul lui e destul de scurt.

”Nu pot să zic că mă așteptam, cred că toți ne-am gândit la marele premiu. Am un drum destul de scurt în acest domeniu, dar a fost plin de suișuri și coborâșuri, încerc să rămân umil și cu picioarele pe pământ. Da, intenționez să mă dedic acestei meserii. Vreau să continui bucătăria. E tot ce vreau să învăț.”, a mărturisit Bogdan Vandici în direct, la Xtra Night Show.

Ce alte mărturisiri a făcut el, aflați în clipul de mai sus!

Ce poveste ascunde Bogdan Vandici, câștigătorul sezonului 6 “Chefi la cuțite”... Totul despre cel mai tânăr câștigător de la "Chefi la cuțite". Bogdan Vandici, omul care s-a făcut remarcat în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x