Antena Căutare

„Cât de greu poate să fie să faci un ficat?!” Prima probă le dă concurenților adevărate bătăi de cap!

A început o nouă confruntare la „Chefi la cuțite”! Concurenții trebuie să dea tot ce ai mai bun pentru a aduce victoria echipei pe care o reprezintă!

A început o nouă confruntare la „Chefi la cuțite”! Concurenții trebuie să dea tot ce ai mai bun pentru a aduce victoria echipei pe care o reprezintă!

Totul a început atunci bucătarii din cele trei echipe au intrat în bucătărie, fiind urmați de mentorii lor.

Gina Pistol și-a făcut apariția și astfel, toată lumea a aflat ce trebuie să facă. Fiecare echipă a extras un bilețel dintr-un bol: cine câștigă impune celorlalți ce să gătească, iar cei cu biletul norocos vor decide singuri pentru ei!

Ingredientele impuse la această probă de la „Chefi la cuțite”? Foie gras, ficat de vită și ficat de pui!

Echipa portocalie a lui Dumitrescu a ales biletul norocos și a decis că va găti ceva cu foie gras! Scărlătescu a primit ficățeii de pui, iar bontea ficatul de vită!

Cine se va descurca cel mai bine la această probă? Atenție, nu o să fie deloc ușor, căci juriul este făcut din oameni de afaceri și manageri, așadar oameni cu gusturi rafinate!

Începe o nouă bătălie în bucătăria „Chefi la cuțite”! Cele trei echipe se pregătesc de marea confruntare!... S-a dezlănțuit iadul în bucătăria „Chefi la cuțite”! Dumitrescu și Bontea sunt mai supărați ca niciodată! „Nu pot să cre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x