Cătălin Jitianu, concurentul care le-a dat chefilor carne de cămilă în sezonul patru al emisiunii „Chefi la cuțite”, a revenit cu o nouă reţetă inedită și… colorată.
De data aceasta, Cătălin Jitianu a venit cu un desert numit „Merele lui Prâslea”, pe care chef Florin Dumitrescu l-a gustat legat la ochi.
„Mă simt în această bucătărie chiar ca la mine acasă, datorită experienței anterioare pe care am avut-o. Emoții nu mai am, deoarece știu ce am de făcut”, a spus Cătălin Jitianu, înainte de jurizare.
După ce și-a colorat dinții cu desertul prezentat de Cătălin Jitianu, chef Florin Dumitrescu l-a admonestat pe acest concurent.
„Am crezut că ai venit să îți răscumperi greșeala pentru faza cu cămila, unde ne-am simțit luați la mișto. Dar ai venit mai al dracului decât atunci! Asta e bătaie de joc. Acum ai venit cu chestia asta care arată și are gust de otravă, a Verde de Paris!", i-a spus chef Florin Dumitrescu.
Cătălin Jitianu, chef bucătar în Timișoara, a spus că a pus colorant verde în desert pentru că era „o poliță neplătită”.