Antena Căutare

Cătălin Rizea l-a făcut pe Scărlătescu să explodeze! Ce i-a reproșat juratul: „Vrei să o sun pe Adda?!”

Cele trei echipe conduse de Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au aflat ce temă le-a pregătit Gina Pistol, în ediția 31 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”!

Cătălin Rizea l-a făcut pe Scărlătescu să explodeze! Ce i-a reproșat juratul: „Vrei să o sun pe Adda?!” Galerie
Cătălin Scărlătescu, jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

De data aceasta, bucătarii din competițiaa „Chefi la cuțite” trebuie să pregătească farfurii gustoase și aspectuase, pe bază de scoici. Jurizarea va fi făcută de angajați ai companiei aeriene Tarom, așa că totul trebuie să arate impecabil, iar gustul trebuie să fie unul pe măsură!

Cătălin Scărlătescu, enervat la culme de Cătălin Rizea, la „Chefi la cuțite”

Timpul alocat gătitului este unul extrem de scurt, așa că fiecare mișcare contează și orice greșeală poate face diferența dintre reușită sau eșec.

citește și: Cătălin Scărlătescu, dezvăluire neașteptată la „Chefi la cuțite”! Cu ce rețetă a vândut 70.000 de porții de mâncare

Încă de la începutul probei, Cătălin Scărlătescu a părut să fie cel mai sigur dintre toți. Acesta s-a apucat imediat să explice pașii rețetei și i-a lăsat pe bucătari să se apuce de treabă, doar că nu a durat mult și a făcut o criză uriașă de nervi.

citește și: Ce l-a rugat Florin Dumitrescu pe Sorin Bontea, după victoria lui Scărlătescu! „Îți aduce moșul, dacă ești cuminte”

„Zici că e o fostă nevastă de general, la 75 de ani, care îmi taie firele alea ușor, ușor”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

Enervat la culme de ritmul de lucru al lui Cătălin Rizea, juratul emisiunii „Chefi la cuțite” a explodat și l-a întrebat dacă vrea s-o sune pe Adda, soția sa!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Cătălin Scărlătescu, dezvăluire neașteptată la „Chefi la cuțite”! Cu ce rețetă a vândut 70.000 de porții de mâncare... Ionuț Belei de la „Chefi la cuțite” s-a accidentat grav și a cerut ajutorul medicilor! „Jos era sânge”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x