Antena Căutare

Cătălin Scărlătescu a avut o revelație la „Chefi la cuțite”! Ce decizie a luat

În această ediție din seoznul 8 „Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a se întrece pentru o nouă amuletă! Unul dintre ei a avut chiar și o revelație!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În ediția 9 din acest sezon „Chefi la cuțite”, cei trei chefi trebuie să pregătească o farfurie cu specific internațional. Jurizarea va fi făcută de chef Henrik Sebok, un invitat special extrem de apreciat de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

citește și: „Come to daddy! Bravo, tată”! Cine a câștigat a noua amuletă „Chefi la cuțite”

Se pare că, de dat aceasta, cei trei au ales să aibă ca ingredient vedetă peștele. Sorin Bontea a ales să pregătească o salată de crab și Florin Dumitrescu a mizat pe un storceag cu sturion. Cătălin Scărlătescu a avut însă o revelație!

Cătălin Scărlătescu a avut o revelație la „Chefi la cuțite”! Ce decizie a luat

Cătălin Scărlătescu la „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu la „Chefi la cuțite”

Privind în trecut, la colegul Bontea, cum a câștigat amuleta cu un preparat extrem de simplu, acesta a decis să pregătească un black cod cu cartofi, simplu și rapid, evitând să se complice cu o rețetă mai complexă.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul și să descoperi despre ce este vorba!

Roxana Blenche vrea să fie prima femeie care câștigă „Chefi la cuțite”! Ce a gătit... Roxana Blenche, surpriza sezonului 8 „Chefi la cuțite”! Ce i-au zis Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x