Cătălin Scărlătescu a avut o revelație la „Chefi la cuțite”! Ce decizie a luat

În această ediție din seoznul 8 „Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a se întrece pentru o nouă amuletă! Unul dintre ei a avut chiar și o revelație!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În ediția 9 din acest sezon „Chefi la cuțite”, cei trei chefi trebuie să pregătească o farfurie cu specific internațional. Jurizarea va fi făcută de chef Henrik Sebok, un invitat special extrem de apreciat de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

citește și: „Come to daddy! Bravo, tată”! Cine a câștigat a noua amuletă „Chefi la cuțite”

Se pare că, de dat aceasta, cei trei au ales să aibă ca ingredient vedetă peștele. Sorin Bontea a ales să pregătească o salată de crab și Florin Dumitrescu a mizat pe un storceag cu sturion. Cătălin Scărlătescu a avut însă o revelație!

Cătălin Scărlătescu a avut o revelație la „Chefi la cuțite”! Ce decizie a luat

Cătălin Scărlătescu la „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu la „Chefi la cuțite”

Privind în trecut, la colegul Bontea, cum a câștigat amuleta cu un preparat extrem de simplu, acesta a decis să pregătească un black cod cu cartofi, simplu și rapid, evitând să se complice cu o rețetă mai complexă.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul și să descoperi despre ce este vorba!

Culorile sezonului de primăvară-vară 2022. Care sunt datele oferite de raportul Institutului Pantone Fashion Color Trend
Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 au fost dezvăluite de prestigiosul raport al...
Zodii ghinioniste în ziua de 22 octombrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi se numără printre acele zodii ghinioniste în ziua de 22 octombrie 2021. Aceștia...
Ultimele știri