Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
De data aceasta, cei trei chefi din sezonul 8 „Chefi la cuțite” de la Antena 1 au fost obligați să gătească după un buget impus.
„Mie îmi plac foarte mult ouăle benedict și ouăle florentine, am să fac o combinație între cele două” , a dezvăluit Sorin Bontea.
citește și: Speak și Ștefania au făcut show delicios la „Chefi la cuțite”: „Zi, ne dai cuțite din alea?!”
Florin Dumitrescu a ales să gătească o farfurie cu creveți, cod negru și Saint Jacques, în timp ce Scărlătescu a ales tot creveți, cu legume și paste japoneze, un preparat cu iz thailandez care în Asia costă doar câțiva dolari. Totuși, creveții săi au atras critici din partea lui Sorin Bontea, acesta considerându-i scumpi.
Sorin Bontea la „Chefi la cuțite”
„Băi, frate, e scump rău crevetele și ceapa verde, mai ales la vremea asta”, a fost de părere acesta.
Timpul alocat probei pentru amuletă s-a scurs și iată că a venit și momentul ca Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu să guste din farfuriile pregătite de ei, în goana după a cincea amuletă din sezonul 8 „Chefi la cuțite”.
La o primă observație putem spune că preparatele arată senzațional, dar chef Florin Ivan este cel care va decide care dintre aceste farfurii este superioară.
„Lupta de azi nu e ușoară. Farfuria lui Cătălin e interesantă. Te uiți așa la ea și nu îți zice nimic, dar în momentul în care guști vezi că e fresh, o farfurie tipic stradală în Thailanda. Dar cel mai tare mi-e frică de farfuria lui Sorin pentru că este un ou. E o alegere foarte deșteaptă, după ce am gustat am zis că o să câștige Sorin”, a fost de părere Florin Dumitrescu.
Gina Pistol a anunțat cea mai „periculoasă” amuletă din sezonul 5 „Chefi la cuțite”: „Ce gătim de 25 de lei?!”... O fetiță de 13 ani Mexic și mama sa, „rivale” la „Chefi la cuțite”: „Eu gătesc mai bine decât mama, asta e clar”...