Antena Căutare

Cătălin Scărlătescu, cel mai iubit dintre chefi! Cele mai amuzante momente în care admiratorii i-au declarat iubirea: "Înger, îngerașul meu, el e mare și are valoare!”

Toți sunt pasionați de gătit şi îl iubesc pe ( AŢI GHICIT! ) Chef Scărlătescu. Deși cel de-al doilea sezon ”Chefi la cuțite” nu a fost tocmai unul prielnic pentru chef Cătălin și echipa sa, din care niciun concurent nu a reușit să ajungă în finală, emisiunea a fost presărată de momente dedicate lui.

Toți sunt pasionați de gătit şi îl iubesc pe ( AŢI GHICIT! ) Chef Scărlătescu.

Deși cel de-al doilea sezon ”Chefi la cuțite” nu a fost tocmai unul prielnic pentru chef Cătălin și echipa sa, din care niciun concurent nu a reușit să ajungă în finală, emisiunea a fost presărată de momente dedicate lui.

Unii l-au pus în farfuriile prezentate la preselecții, alții (altele) i-au declarat public dragostea, mai sunt și cei care îl țin aproape (postere, ceasuri) în fiecare zi.

Un lucru e cert, Scărlătescu se bucură de o popularitate ridicată, semn că șarmul său își spune cuvântul de fiecare dată când... apare la orizont!

Câştigătorul „Chefi la cuţite” a recunoscut! Ce va face Cristian cu premiul de 30.000 de euro! Cine ar fi crezut? (VIDEO... Pentru chef Bontea, el este câștigătorul! Alex Bălan, primul interviu după ce s-a clasat pe locul al doilea: „Chefi la c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x