Live acumMireasa
Prime Time 20:00Observator Sport

Cătălin Scărlătescu, despre lupta culinară în trei oameni: "Atmosfera e deprimantă, e ca la priveghi”

Confruntările pe echipe din cel de-al șaptelea sezon Chefi la cuțite au ajuns la jumătate, iar diseară, de la 20:00, cele trei echipe vor intra într-un nou battle plin de tensiune, căci miza devine din ce în ce mai mare: ”Intrăm în cea de-a doua jumătate a sezonului. Până acum statistica este una destul de interesantă- două battle-uri câștigate de Sorin, două de mine și unul câștigat de Cătălin”, spune chef Florin Dumitrescu.

Cătălin Scărlătescu, despre lupta culinară în trei oameni: "Atmosfera e deprimantă, e ca la priveghi”

Dacă pentru bucătarii în verde și albastru ziua va începe normal, concurenții din trupa mov resimt din ce în ce mai mult presiunea unei lupte în minoritate numerică, căci au rămas doar trei: ”Alex este distrus, Daniel este distrus, cred că Scărlătescu va fi epuizat de orice. Se anunță o zi foarte grea, cel puțin pentru noi”, este de părere Amalia. Suntem în trei, ceilalți sunt șapte, iar ceilalți șase. La ce să visăm cu ochii deschiși? La câștig?!”, adaugă Alexandru, cuțitul de aur din echipa mov. Nici moralul coordonatorului de echipă nu pare să ”strălucească” în această seară, iar confruntarea ce urmează se anunță a fi una extrem de dificilă: ”Atmosfera este deprimantă, este fix ca la priveghi. Dacă în battle-ul 7 rămân deja fără concurenți, pot să vin direct la finală?”, spune Cătălin Scărlătescu.

Indiferent de nivelul entuziasmului din echipe, cele trei trupe din sezonul 7 Chefi la cuțite sunt nevoite să își adune resursele de energie și să facă spectacol într-o probă ce are ca temă street food-ul, al cărui specific sunt preparatele savuroase, ce nu țin cont de calorii.

Dar pentru că în cel mai iubit show culinar provocările se țin lanț, la jurizare își vor face apariția ispitele de la Insula Iubirii, degustători ce pun foarte mult preț pe aspectul lor fizic. Care dintre echipe va reuși să îi impresioneze, cine va ajunge la duel, dar și drumul cărui bucătar se va opri în această seară, telespectatorii Antena 1 pot urmări de la 20:00, la Chefi la cuțite.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro