Chefi la cutite

PREMIERA SEZONULUI 6: 29, 30 octombrie!

Cătălin Scărlătescu și-a făcut o schimbare radicală de look și puțini îl mai recunosc! „ Așa, domnule, așa da! Parcă e altceva!”

 
+2 click pentru
galerie

Noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” promite să revină cu un show extrem de condimentat și aromat, plin de concurenți talentați și situații tensionate!

Și fiindcă pregătirile sunt în toi, nici chef Cătălin Scărlătescu nu s-a lăsat mai prejos și pare să își fi făcut o schimbare radicală de look!

Temutul jurat s-a fotografiat cu o pereche de ochelari de vedere, ce îi vin de minune! A slăbit mult și arată mai bine ca niciodată!

Așa cum era de așteptat, odată postată pe internet imaginea, fanii nu au ratat ocazia să îl complimenteze și să îl întrebe despre noul sezon!

Pentru cei care nu știu, emisiunea „Chefi la cuțite” revine la Antena 1 începând cu 9 aprilie, de la ora 20:00! Al cincilea sezon promite un show de excepție, pe care nu ai voie să-l ratezi!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe