Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

Cătălin Scărlătescu și-a făcut o schimbare radicală de look și puțini îl mai recunosc! „ Așa, domnule, așa da! Parcă e altceva!”

 
+2 click pentru
galerie

Noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” promite să revină cu un show extrem de condimentat și aromat, plin de concurenți talentați și situații tensionate!

Și fiindcă pregătirile sunt în toi, nici chef Cătălin Scărlătescu nu s-a lăsat mai prejos și pare să își fi făcut o schimbare radicală de look!

Temutul jurat s-a fotografiat cu o pereche de ochelari de vedere, ce îi vin de minune! A slăbit mult și arată mai bine ca niciodată!

Așa cum era de așteptat, odată postată pe internet imaginea, fanii nu au ratat ocazia să îl complimenteze și să îl întrebe despre noul sezon!

Pentru cei care nu știu, emisiunea „Chefi la cuțite” revine la Antena 1 începând cu 9 aprilie, de la ora 20:00! Al cincilea sezon promite un show de excepție, pe care nu ai voie să-l ratezi!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI