Antena Căutare

Cătălin Scărlătescu, strategie neașteptată în ediția 33 Chefi la cuțite! De ce a vrut să întârzie banda

Cătălin Scărlătescu a vrut să încerce o strategie neobișnuită în a 6-a înfruntare Chefi la cuțite, de această dată pentru a încetini banda de foc!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Vezi toate știrile și noutățile Chefi la cuțite aici!

După 60 de minute de gătit intens, echipele lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu sunt pregătite să își prezinte ruladele și rulourile juriului Chefi la cuțite, format de această dată din doctori!

Cătălin Scărlătescu a încercat să întârzie banda Chefi la cuțite

Pentru a 6-a înfruntare Chefi la cuțite, echipele chefilor au avut de pregătit rulade și rulouri. În timp ce Chef Bontea și Chef Dumitrescu au ales să gătească Cordon bleu, respectiv ruladă de porc, Chef Scărlătescu s-a dus la polul opus cu un desert - ruladă de mere.

Rulada de mere pe care a pregătit-o echipa sa trebuia servită cu o crema înghețată, ce acompania preparatul decadent din farfurii.

Din păcate, crema a fost lăsată în congelator prea mult timp, așa că atunci când a fost pusă în farfurii, încă era tare.

Pentru a lasă mai mult timp cremei să se dezghețe, Chef Scărlătescu a pus la punct un plan surprinzător - a șoptit echipei sale să încerce să întârzie pusul farfuriilor pe bandă.

Deși echipa sa a încercat să întârzie banda, Chef Bontea și Chef Dumitrescu s-au prins că la mijloc se afla o strategie și au dejucat planurile echipei lui Scărlătescu.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Bontea și Scărlătescu, pregătiți să lupte împotriva “strategiei” lui Dumitrescu la Chefi la cuțite. Ce vor să facă... Juriu de eroi pentru ediția 33 Chefi la cuțite! Ce au decis jurații...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x