Antena Căutare

Ce au făcut Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Au fost filmați și imaginile au devenit imediat virale: „Să-mi ajungă!”

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au fost filmați în cea mai neașteptată ipostază. Imaginile au ajuns virale și fanii au reacționat imediat.

colaj foto cu razvan fodor si sorin bontea Galerie
Cei doi și-au surprins din plin urmăritorii de pe Instagram | Antena 1

Sorin Bontea a reușit să își surprindă din plin fanii atunci când a fost filmat în compania lui Răzvan Fodor, amândoi într-o ipostază complet neașteptată. Imaginile cu cei doi au ajuns pe Instragram și au devenit rapid virale.

Așa cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat și au transmis numeroase mesaje pe contul de Instagram al îndrăgitului jurat de la Chefi la cuțite.

Ce au făcut Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Cei doi au fost filmați și imaginile au devenit virale pe Instagram

Nu mai este o noutate faptul că între Sorin Bontea și Răzvan Fodor există o prietenie de mulți ani, lucru descoperit de public mai ales în sezonul 3 al emisiunii Asia Express. Cei doi au făcut o echipă pe cinste și au ajuns să se întreacă în marea finală cu Speak și Ștefania. Totuși, ei au fost mai rapizi și au reușit astfel să câștige marele trofeu.

Citește și: Irina și Răzvan Fodor, secretul unei relații care durează de 15 ani. Lucrurile pe care le respectă cu sfințenie

Numeroasele obstacole prin care au trecut nu le-a afectat relația de prietenie, ci a făcut-o poate și mai puternică. Azi, cei doi sunt la fel de apropiați și nu ratează vreo ocazie să petreacă timp împreună.

Chiar de curând, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au fost filmați în timp ce se aflau la un eveniment. Răzvan Fodor a vrut să-și arate afecțiunea pentru bunul și vechiul său prieten și, în spirit de glumă, l-a acoperit din plin cu pupături. Sorin Bontea, în schimb, s-a amuzat din plin.

„Nu ne-am văzut de multă vreme și a vrut să-mi dea niște afecțiune, să-mi ajungă 🤣 Băiatu’ meu! @razvan_fodor”, a scris juratul de la Chefi la cuțite pe contul său oficial de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat când au văzut imaginile și filmarea a adunat numeroase vizualizări. Mai bine de șaptesprezece mii de persoane au apreciat clipul de pe Instagram.

„Vă iubesc pe amândoi cei mai tari îmi place mult prietenia dintre voi oameni sinceri cu suflete frumoase 😘😘😘🙏”, „Ce prietenie frumoasa! Bravo băieți!👏👏👏”, „Sunteți demențiali!”, „Asta da prietenie sa va tina Dumnezeu sanatosi pana la adanci batraneti😍👏”. „Frumoasa prietenie, ați fost haioși la Asia Expres”, iată doar o parte din reacțiile urmăritorilor de pe Instagram ai lui Sorin Bontea.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au avut parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar a avut două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care au făcut competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care au fost adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

În marea finală a sezonului 10, toți cei trei chefi au avut câte un reprezentant. Ultima bătălie culinară s-a dat între Adrian Stroe din echipa de aur galben a lui Cătălin Scărlătescu, Raluca Todea din echipa de aur roz a lui Florin Dumitrescu și Florica Boboi din echipa de aur alb a lui Sorin Bontea. Finaliștii au pregătit un starter, un main course și un desert și, în funcție de punctele primite la cele trei jurizări, a fost desemnat câștigătorul. Florica Boboi a primit marele trrofeu Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Urmărește tot sezonului 10 Chefi la cuțite pe AntenaPlay.

Mădălina Crețan, soția lui NOSFE, dezvăluire la care fanii au reacționat imediat. Ce mesaj neașteptat a transmis... Gina Pistol a cântat și fanilor nu le-a venit să creadă ce voce are prezentatoarea de la Chefi la cuțite! Ce a zis Horia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x