Antena Căutare

Ce farfurie, ia de aici o porție de râs?! Big Mamma face deliciul chefilor cu un dans pe ritmuri de reggaeton: ”Geniaaal, bravooo!”

Dacă ”Chefi la cuțite” aduce oameni cu povești de viață impresionante, cu talente nebănuite și cu pasiuni în ale bucătăriei, umorul nu lipsește nici el. 

Dacă ”Chefi la cuțite” aduce oameni cu povești de viață impresionante, cu talente nebănuite și cu pasiuni în ale bucătăriei, umorul nu lipsește nici el.

Chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au făcut cunoștință cu... Big Mama. Venită tocmai de la Gura Humorului, aceasta își pune la bătaie toate armele pentru a obține măcar două cuțite din partea chefilor.

Augustina Hangalet, pe numele său real, are și o poveste în spatele imaginii de ”fată rea”. A crescut într-un orfelinat, fără să își cunoască părinții, însă vrea ca pasiunea pentru bucătărie să o ajute să-și construiască un viitor.

Farfuria ei cu alivancă, un desert tradițional din Bucovina, a venit la pachet cu multă voie bună și un dans reggaeton desfășurat chiar sub ochii juraților.

„Genial, bravo, Big Mamma, chiar te pricepi”.

După un dans și o porție zdravănă de râs, Big Mamma are parte și de o explozie de fericire atunci când... primește cuțitul.

A fugit de acasă ca să vină la ”Chefi la cuțite”! Dacă trec mai departe, o sa-i scot ochii neveste-mii! Ce zic jurații?... Cuțitele sunt tot mai ascuțite, chefii tot mai greu de impresionat: Farfurii arătoase, imaginație, dar și umor...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Ultimele știri
x