Antena Căutare

Ce le-a adus înfrângerea Mariei și lui Andrei, finaliștii lui Cătălin Scărlătescu, marii pierzători în finala "Chefi la cuțite"

Maria Burlacu și Andrei Balazs, finaliștii lui Cătălin Scărlătescu, replică pentru câștigătorul Mihai Munteanu, din echipa lui Sorin Bontea.

Maria Burlacu și Andrei Balazs, finaliștii lui Cătălin Scărlătescu, cei care s-au declarat învinși în fața tunicilor albastre, vin cu replică pentru câștigătorul Mihai Munteanu, din echipa lui Sorin Bontea.

Spiritele au fost încinse pe tot parcursul sezonului 6 "Chefi la cuțite", iar finalul a adus un deznodământ suprinză pentru toată lumea. Silviu, cel pe care mizau atât chef Bontea, cât și chef Dumitrescu, a ratat finala, fiind eliminat în ultima probă din semifinală. În ultima luptă a ajuns, în schimb, Munti, cel care a spus încă de la aflarea veștii că este câștigător, că trofeul se împarte la doi, fiindu-i extrem de recunoscător lui Silviu pentru ajutorul acordat.

"Dacă ar fi să gătim singuri, toți trei, eu sau Maria trebuia să fim câștigători", spune, însă, Andrei, contrar regulilor din concurs.

Finalistul "Chefi la cuțite" a intrat în direct la emisiunea "Răi da buni" de la Antena Stars și a mărturisit ce a însemnat pentru el experiența celui mai îndrăgit show culinar.

"Acum să te vedem, uriașule!" Colegii de echipă au avut cea mai tare provocare, în direct, pentru Munti, câști... Maria Burlacu, finalista lui chef Scărlătescu, replică la adresa lui Munti: "Nu am câștigat competiția, dar nici nu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x