Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Ahmad Daas după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 10. Detaliul ce i-a surprins pe mulți

Ahmad Daas a fost eliminat în ediția 28 a emisiunii Chefi la cuțite, după cel de-al optulea battle. La scurt timp după, concurentul a publicat pe contul său de Instagram un story prin care transmite un mesaj neașteptat. Un detaliu i-a uimmit pe mulți.

colaj foto cu ahmad daas la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Concurentul a fost eliminat după cel de-al optulea battle de la Chefi la cuțite și i-a surprins pe mulți cu un mesaj inedit | Antena 1

Ediția 28 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 a fost una plină de momente surprinzătoare și totul a culminat cu eliminarea lui Ahmad Daas, udpă cel de-al optulea battle. La scurt timp după, concurentul a transmis un mesaj neașteptat pentru fanii și urmăritorii săi.

Ce mesaj a transmis Ahmad Daas de la Chefi la cuțite sezonul 10, după ce a fost eliminat la finalul celui de-al optulea battle

Ziua a început în forță pentru cele trei echipe, care au primit misiunea să pregătească o farfurie cu 10 elemente diferite. Dintre toți, cel mai bine s-a descurcat Cătălin Scărlătescu, așa că la duel au intrat echipa de aur alb a lui Sorin Bontea și echipa de aur roz, a lui Florin Dumitrescu. Timp de 60 de minute, dueliștii au încercat să pregătească rețete pe bază de semințe și nuci.

Unii s-au descurcat bine și au reușit să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la degustare, în timp ce alții au părut că nu au avut inspirația de partea lor de data aceasta. Printre ei s-a numărat și Ahmad Daas, concurent în echipa de aur roz, care a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 10 cu 6 puncte.

La scurt timp după, el a publicat un mesaj în cadrul unui story pentru urmăritorii săi de pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Măi, până acum am primit peste 150 de mesaje. Sunt atât de fericit nu pe numărul de mesaje pe care le-am primit, sunt fericit pentru ce conțin aceste mesaje: lucruri pozitive, încurajări, foarte multe lucruri de care aveam nevoie, mai ales acum, că am ieșit de la Chefi la cuțite. Vă mulțumesc din suflet, promit că o să răspund la toate mesajele, o să-mi iau timp. Acest mesaj este făcut special pentru oamenii care m-au încurajat și care au fost alături de mine. Vă pup, chiar mi-ați făcut seara și m-ați făcut fericit! Sper că ați înțeles româna mea. Nu prea vorbesc bine, dar sper că ați înțeles. Chiar mi-ați făcut seara, vă pup!”, a spus Ahmad Daas în cadrul unui story pubicat pe pagina sa de Instagram.

Detaliul ce i-a surprins pe mulți a fost faptul că tânărul a promis că va face tot posibilul pentru a răspunde tuturor la mesaje, deși acestea nu au fost deloc puține.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 2 noiembrie 2022. Ahmad Daas a fost eliminat din competiția sezonului 10. Ce l-a deranjat pe Florin Dum... Brigitta Gheorghe, concurenta din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, are doi copii minunați. Cum arată micuții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x