Antena Căutare

Ce mesaj i-a transmis Florin Dumitrescu lui Scărlătescu, chiar de ziua lui! Fanii au rămas fără cuvinte

Recent, Chef Florin Dumitrescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat lui Cătălin Scărlătescu, chiar cu ocazia zilei sale de naștere!

Recent, Chef Florin Dumitrescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat lui Cătălin Scărlătescu, chiar cu ocazia zilei sale de naștere!

Și fanii au rămas fără cuvinte când au văzut despre ce este vorba.

„Este prietenul, fratele, colegul, rivalul, modelul, elevul, pasionatul, inversunatul, slabutul, pentru totdeauna Grasu'. Nu este deloc un secret ca este un om special pentru mine si familia mea. A fost langa mine cand i-am cerut si am fost langa el cand a cerut.

Despre el este ziua asta, 20 iulie, marele Catalin Scarlatescu implineste o varsta respectabila si alege sa traiasca mai ceva ca un adolescent si pentru asta il iubim!

La multi ani, Grasule! Sa ne traiesti mai ceva ca piramidele! Familia Dumitrescu te saluta si iti ureaza tot binele din lume!

Chef Cătălin Scărlătescu, așa cum nu l-ai mai văzut vreodată: slab și cu păr! Sigur nu l-ai fi recunoscut

P. S. Ne vedem diseara :)”

Așa cum era de așteptat, mesajul a devenit imediat viral și fanii au sărit cu mesaje de felicitare pentru Chef Cătălin Scărlătescu.

Florin Dumitrescu a găsit cea mai tare metodă de a se răzbuna! Scărlătescu va înnebuni când va vedea asta!... Chef Cătălin Scărlătescu: "Pentru următoarele 365 de zile mi-am pus în cap niște copii!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x