Live acumGazda perfecta (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

Cea mai grea luptă pentru amuletă se va da luni, în bucătăria „Chefi la cuțite”: „Eu așa ceva nu pot psihic să duc!”

Cea de-a unsprezecea luptă a amuletelor, difuzată luni, de la 20:00, pe Antena 1, le va da chefilor planurile peste cap. Gina Pistol este hotărâtă să ridice nivelul sesiunii de gătit cu cea mai interesantă amuletă de până acum, dar și cu o tematică cu totul și cu totul specială.

Cea de-a unsprezecea luptă a amuletelor, difuzată luni, de la 20:00, pe Antena 1, le va da chefilor planurile peste cap. Gina Pistol este hotărâtă să ridice nivelul sesiunii de gătit cu cea mai interesantă amuletă de până acum, dar și cu o tematică cu totul și cu totul specială.

Proba de luni seară poate fi foarte simplă, sau foarte complicată, în funcție de norocul celor trei maeștri Chefi la cuțite. Așa se face că, pe rând, chefii își vor încerca norocul, însă lista finală de ingrediente impuse, ce trebuie să se regăsească în dish-urile lor, îi va da peste cap:

„E un moment în care mie îmi vine să îmi dau tunica jos, să vă mulțumesc, dar eu așa ceva nu pot psihic să duc. Cum să pregătesc o farfurie care să funcționeze cu aceste trei ingrediente? Simt nevoia de o pauză, nu am cum să mă gândesc la așa ceva!”, va spune chef Florin Dumitrescu.

„Ne-a îngropat Sorin! Mi s-a blocat creierul total!”, adaugă chef Cătălin Scărlătescu, nemulțumit de rezultat.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube