Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite” și-au făcut apariția în hangarul de avioane Romaero, extrem de serioși și gata să descopere bucătarii alături de care urmează să lupte, în confruntările pe echipe.
De data aceasta, concurenții sunt nevoiți să pregătească meniuri pe bază de pui, ce ar putea să fie servite la economy class.
Probă dificilă în etapa a doua de bootcamp la emisiuna Chefi la cuțite
Sarcina aceasta i-a cam luat prin surprindere pe concurenții rămași în etapa a doua de bootcamp, la „Chefi la cuțite”!
citește și: Nu mai există culori pentru echipele „Chefi la cuțite”! Ce surpriză a pregătit Gina Pistol: „Buline?!”
Șocul a fost cu adevărat uriaș atunci când frumoasa Gina Pistol a anunțat faptul că acest meniu pe care urmează să-l pregătească concurenții trebuie să se încadreze în suma de 35 de lei! Și ca provocarea să fie și mai dificilă, puiul trebuie dezosat cu grijă, astfel încât carnea rămasă să poată fi folosită la alt preparat!
citește și: Soțul Addei, surpriză uriașă pentru jurații „Chefi la cuțite”, în bootcamp! Ce a făcut Cătălin Rizea
Așadar, contează nu doar să poți pregăti o porție gustoasă de mâncare, ci și să te încadrezi într-un buget și să poți tranșa corect un pui!
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!
Momente dificile pentru concurenții din bootcampul „Chefi la cuțite”! Ce veste a dat Gina Pistol... Panică în bootcampul „Chefi la cuțite”! Ce au făcut concurenții, din cauza emoțiilor...