Antena Căutare

Cea mai tare farsă pe care o poți face prietenilor! Ai nevoie doar de un ac și de o banană! Reacțiilor vor fi pe măsură! (VIDEO)

Se spune despre trucuri că fac viața mai ușoară. Și ce poate să fie mai plăcut decât niște mici vrăjitorii în bucătărie?

Se spune despre trucuri că fac viața mai ușoară. Și ce poate să fie mai plăcut decât niște mici vrăjitorii în bucătărie?

Clipul video de mai jos te învață cum să cureți ouă sau usturoi în cel mai simplu mod posibil. De asemenea, vei afla cum se curăță cu adevărat ardeiul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai mult decât atât, materialul îți dă o idee genială de făcut o farsă amuzantă prietenilor tăi. Ai nevoie doar de o banană și de un ac și magia e gata!

Sexy Gina Pistol dă de gol bărbații! „La ce se gândește atunci când spune că ești al naibii de drăguță?”... CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE PAN 28 cm". Gătește ca un maestru bucătar!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x