Antena Căutare

Cei 12 influenceri au primit preparate surpriză și au făcut show! „Am simțit asocieri de gusturi inedite în această farfurie!” Să fie cea galbenă, cea albastră sau cea verde?

Prima probă   din această ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” a ajuns la final și a urmat unul dintre cele mai tensionate momente: jurizarea!

Prima probă din această ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” a ajuns la final și a urmat unul dintre cele mai tensionate momente: jurizarea! Echipele par să se fi descurcat excelent până la urmă, chefii s-au declarat mulțumiți, deși uneori haosul a colonizat întreaga bucătărie!

Emoțiile sunt extrem de mari, fiindcă cei care vor gusta și vor da verdictul în voturi venite pe bandă rulantă vor fi 12 influenceri!

Au gusturi rafinate, o opinie tranșantă și pun mare preț pe aspectul final al farfuriilor. Tocmai de aceea, cei 17 bucătari rămași în competiție au fost nevoiți își folosească toate resursele de imaginație, să fie atenți la cele mai mici detalii, chiar dacă nervii și presiunea confruntării vor transforma totul într-o adevărată luptă ,,la cuțite”.

Creme patissiere a fost asul din farfuria albaștrilor, una de poveste, franțuzită.

„Am simțit asocieri de gusturi inedite în această farfurie!”, a spus unul dintre degustători despre farfuria albastră.

Apoi a urmat degustarea farfuriei verzi, pregătită de echipa lui Bontea: un mousse de ciocolată inedit!

Sensy s-a declarat o iubitoare de ciocolată, așa că s-a declarat cucerită, în timp ce Ruxi a fost mai critică, căci nu a găsit nimic inedit în desert.

Hmmmm, și a fost rândul „gălbiorilor” lui Chef Scărlătescu! Cu brânză ce poți să faci mai bine? Daaa, „plăcinte”!

Diana Enciu și-a adus vreme de ... cremșnitul copilăriei.

Oare cine va câștiga această confruntare?

Tensiuni „ la cuțite” între Bontea şi Scărlătescu: "N-ai voie să foloseşti fructe! Proba a fost brânză! Regulile su... Pe „steagul” lor e scris VICTORIE! „Gălbiorii” lui Chef Scărlătescu au câștigat prima probă și se dezlănțuie! La plăcin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x