Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ora 20.00

Cei mai îndrăgiți concurenți de la ”Chefi la cuțite”, în frunte cu Gianny Bănuță, s-au reunit la Festivalul Scoicilor! Chef Scărlătescu a avut o supriză pentru ei

 
+8 click pentru
galerie

Câțiva dintre concurenții pe care i-am susținut cu toții în cel de-al treilea sezon ”Chefi la cuțite” s-au reunit, în aceste zile, la Constanța, acolo unde se află în plină desfășurare ”Festivalul Scoicilor”.

Nu mai puțin de 12 tone de scoici proaspete au fost pregătite să-i îmbie pe vizitatori, în rețete care mai de care mai gustoase. Anul acesta, chef Scărlătescu a avut și un oaspete de seamă la Festival, pe președintele pizzarilor din Napoli, unul dintre cei mai renumiți specialiști din domeniu.

Festivalul se încheie pe 21 mai, timp în care, dacă aveți drum pe la mare, nu ezitați să vizitați Piața Ovidiu, din centrul vechi al orașului, unde puteți degusta preparate pe alese.

” Trofeul Festivalului Scoicilor poate ajunge la orice român curajos, pasionat de gătit, care se înscrie în competiție”, spune Scărlătescu, despre cei înscriși în concurs.

În spatele meselor încărcate cu scoicile gătite după rețeta specială a lui chef Cătălin s-au aflat mai mulți foști concurenți de la „Chefi la cuțite”, care, coordonați de Scărlătescu, și-au arătat din nou măestria în materie de gătit. Chiar și Machete, din echipa colegului Dumitrescu a fost zărit la eveniment.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe