Cel mai savuros festival din România este în toi la malul mării. Zeci de chefi, în frunte cu Cătălin Scărlătescu, pregătesc tone de scoici pentru pofticioşi
Marea Neagră ascunde comori la care poftesc mii de români. La propriu. Scoicile sunt vedete în Constanţa, unde chef Cătălin Scărlătescu le-a dedicat un festival întreg. Zeci de bucătari gătesc timp de patru zile nenumărate reţete cu midii, spre deliciul localnicilor şi al turiştilor. Şi Giani, marele câştigător Chefi la Cuţite, face la malul mării o demonstraţie savuroasă.
Publicat: Joi, 18 Mai 2017, 20:13 |
Actualizat Joi, 18 Mai 2017, 20:16
Marea Neagră ascunde comori la care poftesc mii de români. La propriu. Scoicile sunt vedete în Constanţa, unde chef Cătălin Scărlătescu le-a dedicat un festival întreg. Zeci de bucătari gătesc timp de patru zile nenumărate reţete cu midii, spre deliciul localnicilor şi al turiştilor. Şi Giani, marele câştigător Chefi la Cuţite, face la malul mării o demonstraţie savuroasă.
După ce s-a pus pe slăbit o face lată! Scărlătescu se luptă cu tonele de scoici. Chef-ul a dezvăluit una dintre reţetele...
Festivalul Scoicilor a reunit foştii concurenţi de la "Chefi la cuţite"! Maestrul de ceremonii, bineînţeles, C...
Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰
Citește și
Abonează-te la newsletter!
Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.