Antena Căutare

Chef Bontea reacționează: "Nu pot să mănânc așa ceva, vrei să mă omori?!" Rețete indiene pe masa jurizării

Luni seară, competiția capătă un gust internațional, căci un concurent din Nepal, în vârstã de 28 de ani, este convins că poate condimenta show-ul cu rețete exotice.

Luni seară, competiția capătă un gust internațional, căci un concurent din Nepal, în vârstã de 28 de ani, este convins că poate condimenta show-ul cu rețete exotice.

"Am venit aici să mă exprim din punct de vedere culinar. Să acumulez experiență. Desigur, mi-ar plăcea și să câștig, dar voi vedea", spune concurentul.

Samsher Chand este de 7 ani în România, dar nici până acum nu s-a obișnuit cu mâncarea tradițional românească. Deși nu poate rezista borșului de legume, nu îi plac sarmalele și preferă bucatele indiene pentru că sunt mult mai condimentate. Tocmai de aceea va încerca să îi convingă pe chefi printr-o farfurie extrem de aromată, dar și picantă; va găti briani, o mâncare condimentată pe bază de orez.

E inacceptabil! Eu sunt român, nu pot să mănânc așa picant, vrei să mă omori?!” va afirma chef Bontea. Ce soartă va avea Samsher în competiție, ce alte farfurii își vor găsi locul în etapa următoare a show-ului, dar și cine va pleca acasă fără un cuțit, toate luni la Antena 1, de la 20.00.

Chefii vor avea parte de o SURPRIZĂ URIAȘĂ în ediția de luni: „El m-a înscris, el m-a adus aici!”. Cine se ascunde în sp... Jurizare de poveste la “Chefi la cuțite”: Un copil de patru ani le gătește chefilor tiramisu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x