Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Chef Bontea, surpriză uriașă pentru un fan de 12 ani, chiar pe platourile de filmare „Chefi la cuțite”! Ce a pus la cale juratul

 
+4 click pentru
galerie

Filmările pentru cel de-al cincelea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” sunt în plină desfășurare și de la o zi la alta concurenții vin cu noi surprize pentru jurați. Cu toate acestea, chefii își fac și ei timp să-i surprindă pe cei care le sunt alături din fața micilor ecrane în fiecare ediție, reușind să creeze momente unice.

Zilele acestea, Sorin Bontea i-a făcut cel mai frumos cadou unui admirator, chiar în aproprierea zilei sale de naștere: o vizită pe platoul emisiunii sale culinare preferate.

Eric are doar doisprezece ani, dar este un fan împătimit al show-ului ,,Chefi la cuțite” încă din primul sezon. Pe parcursul anilor, i-a urmărit pe cei trei chefi cu sufletul la gură ediție de ediție, dar a sperat mereu ca finala concursului să strălucească în culoarea echipei juratului său preferat, Sorin Bontea. În apropierea zilei sale de naștere, băiatul i-a mărturisit mamei că și-ar dori mai mult să își cunoască idolul decât și-ar dori o petrecere aniversară.

Și pentru că în emisiunea ,,Chefi la cuțite” surprizele se țin lanț, atât pentru jurați și concurenți, cât și pentru telespectatori, echipa celei mai iubit show culinar a făcut ca această întâlnire să fie posibilă.

Astfel, Eric a venit alături de părinții săi pe platoul de filmare fără să știe vreun moment ce îl așteaptă. Dacă inițial a bănuit că mama sa ar putea participa în etapa jurizărilor pe nevăzute, în momentul în care chef Bontea și-a făcut apariția din spatele ușii, băiatul a rămas fără replică. Juratul l-a felicitat și i-a dăruit un pachet de cărți personalizate, cu autografele celor trei chefi.

Bineînțeles că și Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au venit să îi ureze ,,La mulți ani!” lui Eric și au aflat, printre altele, că în familia băiatului există o mare dispută. Pentru că tatăl este mare fan chef Scărlătescu, iar Eric îl susține necondiționat pe chef Bontea, cei doi se tachinează în fiecare sezon și mărturisesc că banda le provoacă și lor aceleași emoții intense: ,,În casă e război! La fiecare battle așteptăm cu sufletul la gură să intre farfuriile pe bandă, trăim și noi tensiunea alături de concurenți și de jurații noștri preferați.”, au mărturisit părinții.

Frumoasa prezentatoare Gina Pistol a venit și ea să-l cunoască pe cel mai mare admirator al juratului Sorin Bontea și l-a condus pe Eric pe platoul de filmare ,,Chefi la cuțite”, dezvăluindu-i mai multe detalii din spatele camerelor de filmat.

,,Nu m-am așteptat să ajungem până aici, încă nu îmi dau seama ce ni s-a întâmplat. Pe Eric l-am simțit alt copil în momentul în care chef Bontea a intrat pe ușă, era foarte emoționat, a rămas mut. Este fan Sorin Bontea din primul moment în care a apărut emisiunea. E un moment unic, noi ne așteptam să facem doar câteva poze, nu ne-a trecut prin cap că echipa ,,Chefi la cuțite” ne va surprinde așa. Autografele le vom înrăma cu certitudine, a fost minunat! Cred că abia mâine vom conștientiza totul.”

Sezonul 5 ,,Chefi la cuțite” va începe luni, 9 aprilie, urmând să fie difuzat în fiecare luni și marți pe Antena 1, de la ora 20:00.

 

 

 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE