Antena Căutare

Chef de chef! Florin Dumitrescu împlinește 30 de ani și a avut parte de cea mai tare surpriză: ”I-am spart contul!”

E sărbătoare mare în familia chefilor, căci mezinul, Florin Dumitrescu, împlinește astăzi, în prima zi a lui august, frumoasa vârstă de... 30 de ani! 

E sărbătoare mare în familia chefilor, căci mezinul, Florin Dumitrescu, împlinește astăzi, în prima zi a lui august, frumoasa vârstă de... 30 de ani!

Încă de dimineață, chef Florin a fost asaltat de mesaje care mai de care mai frumoase, atât de la familie, prieteni, cât și de la cei care l-au urmărit cu interes la ”Chefi la cuțite”.

„Buna dimineata! Contul lui chef Florin Dumitrescu a fost spart! Pentru ca azi implineste 30 de ani, aceasta pagina va fi invadata de mesaje din partea prietenilor!”, a fost mesajul care a apărut pe pagina sa de Facebook, alături de numeroase video-uri cu urări de la prieteni.

Primul care i-a spus ”La mulți ani” în mod public a fost Horia Brenciu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x