Antena Căutare

Chef Dumitrescu a dat cărțile pe față, după ce echipa lui Scărlătescu n-a luat niciun vot: "Chef Cătălin este un bucătar excepțional"

Tensiunea crește cu fiecare confruntare între cele trei echipe, asta pentru că doar cei mai buni vor ajunge în semifinale.

Tensiunea crește cu fiecare confruntare între cele trei echipe, asta pentru că doar cei mai buni vor ajunge în semifinale.

La proba farfuriei alb-negru, chef Florin Dumitrescu a atins apogeul bucuriei, după ce a obținut șapte farfurii și a scăpat de duel. La cealaltă extremă, nervii au fost întinși la maximum pentru echipa neagră, care nu a reușit să obțină niciun vot.

Concurenții au plâns, au spart vesela, s-au enervat, totul sub ochii mască ai lui Scărlătescu, căruia nu i-a venit să creadă. ”Nu se poate așa ceva. Ceva nu fac bine”, a fost replica acestuia.

În tot acest timp, colegul său Dumitrescu a ținut să precizeze că nici el nu înțelege cum se poate ca Scărlătescu să o țină într-o continuă înfrângere.

”A gătit paste, farfuria arăta impecabil. Eu de la el am învățat să fac paste. Cătălin Scărlătescu e un bucătar extraordinat și cred că nu-l ajută echipa”, a mărturisit chef Dumitrescu.

Echipele se ”subțiază”, cuțitele se ascut și mai mult! Chefii pun la bătăie totul pentru a câștiga (LIVE TEXT)... Nu oricine ajunge chef! Florin Dumitrescu: "De la 14 ani până azi, la 29, mi-am depășit de foarte multe ori limitel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x