Chefi la cutite

Chef Dumitrescu a făcut anunțul la care nimeni nu s-ar fi așteptat! „Înainte de toate...”

 
+2 click pentru
galerie

Chef Florin Dumitrescu și-a lăsat fanii fără cuvinte după ce a făcut public un anunț la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Ce a mărturisit juratul emisiunii „Chefi la cuțite”?

Recent, conducătorul echipei albastre din cel de-al cincilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” a făcut o declarație surprinzătoare, chiar pe pagina sa de Instagram.

Cine ar fi crezut că va vedea și o astfel de latură sensibilă la Chef Florin Dumitrescu, tocmai el, care dă dovadă de multă exigență în emisiune?

„Înainte de toate, La Mulți Ani, iubita mea! Sunt patru ani de când a„i apărut în ușa bisericii deghizată în prințesă și de atunci nu te-ai mai schimbat!

Te iubesc și ne așteaptă o viață lungă și frumoasă împreună! Au trecut doar patru ani de la nunta ca în povești, dar simt că ne știm de șase vieți!”

Așa cum era de așteptat, fotografia a făcut senzație printre fanii lui Chef Florin Dumitrescu și complimentele și urările de bine nu au întârziat să apară!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe