Antena Căutare

Chef Dumitrescu, boicotat de celelalte echipe? ”Ți-aș trage preșul de sub picioare, Florine, dar și-așa ești amărât!”

Tensiunea își va spune cuvântul la prima probă a celei de-a treia confruntări de la ”Chefi la cuțite”, iar dorința de a avea farfurii finale impecabile îi va face pe cei aflați în proba contra-cronometru să uite de orice regulă. Totul pentru a câștiga.

Tensiunea își va spune cuvântul la prima probă a celei de-a treia confruntări de la ”Chefi la cuțite”, iar dorința de a avea farfurii finale impecabile îi va face pe cei aflați în proba contra-cronometru să uite de orice regulă. Totul pentru a câștiga.

Înainte de a afla ce vor avea de făcut prima dată, un schimb de replici pare să-l calce pe nervi pe Chef Dumitrescu, cel a cărui echipă a fost destul de greu încercată. ”Portocaliii” au pierdut deja doi membri, așa că nu-și permit nici măcar o greșeală.

În tot acest timp, ceilalți doi chefi sunt puși pe fapte mari. Vor să-l enerveze pe chef Florin cu orice preț. Replicile sunt de-a dreptul ”războinice”!

Ceartă în casă? Gina Pistol îl face pe ”soț” să ofteze: ”Cătălin, să știi că astăzi preferatul meu este Florin!”... Surpriză la masa degustătorilor! ”E groasă! Ăștia știu totul despre mâncare, sunt prieteni ai bucătarilor!” Chefii, puși...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x