Live acumAsia Express - Drumul comorilor (r)
Prime Time 20:00iUmor

Surpriză uriașă! Chef Dumitrescu face echipă cu chef Bontea în finală. Acestea sunt ajutoarele celor trei finaliști

Doar un pas îi mai desparte pe cei trei finaliști, Munti, Andrei și Maria, de aflarea marelui câștigător. O probă, ultima din acest concurs, în care fiecare va fi susținut de foști concurenți, la alegere. Astfel finaliștii își aleg echipele pentru ultima luptă din sezonul șase "Chefi la cuțite".

Doar un pas îi mai desparte pe cei trei finaliști, Munti, Andrei și Maria, de aflarea marelui câștigător. O probă, ultima din acest concurs, în care fiecare va fi susținut de foști concurenți, la alegere. Astfel finaliștii își aleg echipele pentru ultima luptă din sezonul șase "Chefi la cuțite".

Surpriza finalului de sezon vine, însă, de la chef Florin Dumitrescu, cel rămas fără concurent în finală. Acesta decide să se alăture uneia dintre tabere, cea albastră, susținându-l pe Munti, singurul om pe care Chef Bontea îl are în finală.

De celalaltă parte, chef Scărlătescu pornește în avantaj în lupta finală, cu doi oameni din echipa galbenă, Maria Burlacu și Andrei Balasz.

Fiecare dintre cei trei și-a ales, indiferent de culoarea tunicii, pe rând, colegii care să-i ajute în cea mai importantă etapă: MAREA FINALĂ!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube