Antena Căutare

Surpriză uriașă! Chef Dumitrescu face echipă cu chef Bontea în finală. Acestea sunt ajutoarele celor trei finaliști

Doar un pas îi mai desparte pe cei trei finaliști, Munti, Andrei și Maria, de aflarea marelui câștigător. O probă, ultima din acest concurs, în care fiecare va fi susținut de foști concurenți, la alegere. Astfel finaliștii își aleg echipele pentru ultima luptă din sezonul șase "Chefi la cuțite".

Doar un pas îi mai desparte pe cei trei finaliști, Munti, Andrei și Maria, de aflarea marelui câștigător. O probă, ultima din acest concurs, în care fiecare va fi susținut de foști concurenți, la alegere. Astfel finaliștii își aleg echipele pentru ultima luptă din sezonul șase "Chefi la cuțite".

Surpriza finalului de sezon vine, însă, de la chef Florin Dumitrescu, cel rămas fără concurent în finală. Acesta decide să se alăture uneia dintre tabere, cea albastră, susținându-l pe Munti, singurul om pe care Chef Bontea îl are în finală.

De celalaltă parte, chef Scărlătescu pornește în avantaj în lupta finală, cu doi oameni din echipa galbenă, Maria Burlacu și Andrei Balasz.

Fiecare dintre cei trei și-a ales, indiferent de culoarea tunicii, pe rând, colegii care să-i ajute în cea mai importantă etapă: MAREA FINALĂ!

Chef Scărlătescu, acuzat că l-a sabotat pe Silviu Nedelea pentru a rata finala. Dumitrescu: "Cum să dai doar 3 punc... Marea finală a început! Cele trei echipe trebuie să facă starter, main course și desert. Cine jurizează?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x