Antena Căutare

Chef Dumitrescu, pregătit pentru marele show, “The Wall”! Valentin Butnaru: ”Am dat 90.000 de euro”

Chef Dumitrescu are parte de o surpriză plăcută. Valentin Butnaru, prezentatorul show-ului “The Wall”, îi face o mare surpriză.

Chef Dumitrescu are parte de o surpriză plăcută. Valentin Butnaru, prezentatorul show-ului “The Wall” poposește în platoul ”Chefi la cuțite”, iar discuția dintre cei doi are loc pe tema deja celebrului ”Zid”.

Cei doi au împărtășit detalii din culisele emisiunilor, iar Valentin a preluat câteva secrete gastronomice. Bucătăria nu este încă specialitatea lui Valentin Butnaru, însă emoțiile contradictorii, tensiunea, norocul și destinul schimbat la căderea unei singure bile sunt.

Iar pe toate acestea le puteți urmări în emisiunea fenomen, ,,The Wall- Marele Zid”, care debutează astăzi, de la 20:00, la Antena 1!

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1.

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

”Cătălinuț”, Scărlătuț”, ”Somalezu'”! Cătălin Scărlătescu, ținta glumelor. ”Ai ajuns la jumătatea kilogramelor pe care l... "Chefi la cuțite", secrete din culise! Gina Pistol ne spune ce nu s-a văzut la tv: ”N-as putea să fiu în piele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x