Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ora 20.00

Chef Dumitrescu, pregătit pentru marele show, “The Wall”! Valentin Butnaru: ”Am dat 90.000 de euro”

 

Chef Dumitrescu are parte de o surpriză plăcută. Valentin Butnaru, prezentatorul show-ului “The Wall” poposește în platoul ”Chefi la cuțite”, iar discuția dintre cei doi are loc pe tema deja celebrului ”Zid”. 

Cei doi au împărtășit detalii din culisele emisiunilor, iar Valentin a preluat câteva secrete gastronomice. Bucătăria nu este încă specialitatea lui Valentin Butnaru, însă emoțiile contradictorii, tensiunea, norocul și destinul schimbat la căderea unei singure bile sunt.

Iar pe toate acestea le puteți urmări în emisiunea fenomen, ,,The Wall- Marele Zid”, care debutează astăzi, de la 20:00, la Antena 1! 

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe