Chefi la cutite

PREMIERA SEZONULUI 6: 29, 30 octombrie!

Chef Florin Dumitrescu a fost păcălit de soție în cel mai neașteptat mod posibil! „Mă simt ca un câine dus la veterinat cu forța”

 
+2 click pentru
galerie

Mai este o singură zi până la începerea noului sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” și cei trei jurați de temut se pregătesc să își ascuțită cuțitele pentru o nouă confruntare culinară!

Doar că chef Florin Dumitrescu a avut parte de o experiență cu adevărat ieșită din comun! Ce a pățit temutul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”?

„Mi-a promis soția că mă scoate la o friptură! Acum mă simt ca un câine păcălit, băgat cu forța la veterinar! Dar, totuși interesantă experiență, mai ales că eu chiar cred că voi primi friptura”

După un asemenea tratament de înfrumusețare e mai mult decât evident faptul că chef Florin Dumitrescu va reveni la „Chefi la cuțite” cu forțe proaspete și va lupta cu multă energie pentru o nouă victorie!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe