Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu a fost păcălit de soție în cel mai neașteptat mod posibil! „Mă simt ca un câine dus la veterinat cu forța”

Mai este o singură zi până la începerea noului sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” și cei trei jurați de temut se pregătesc să își ascuțită cuțitele pentru o nouă confruntare culinară!

Mai este o singură zi până la începerea noului sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” și cei trei jurați de temut se pregătesc să își ascuțită cuțitele pentru o nouă confruntare culinară!

Doar că chef Florin Dumitrescu a avut parte de o experiență cu adevărat ieșită din comun! Ce a pățit temutul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”?

Chef Florin Dumitrescu a fost păcălit de soție în cel mai neașteptat mod posibil! „Mă simt ca un câine dus la veterinat cu forța”

„Mi-a promis soția că mă scoate la o friptură! Acum mă simt ca un câine păcălit, băgat cu forța la veterinar! Dar, totuși interesantă experiență, mai ales că eu chiar cred că voi primi friptura”

După un asemenea tratament de înfrumusețare e mai mult decât evident faptul că chef Florin Dumitrescu va reveni la „Chefi la cuțite” cu forțe proaspete și va lupta cu multă energie pentru o nouă victorie!

Ou fertilizat, cămilă și strut, ,,delicatesele” din farfuriile inedite ale sezonului 5 ,,Chefi la cuțite”. Jurații, teri... Lecții de viață și apariții memorabile, în marea premieră a sezonului 5 ,,Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x