Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu, declarație ce i-a lăsat mască pe fani! „Dacă nu era ea...”

Recent,chef Florin Dumitrescu a reușit să își uimească fanii cu un mesaj extrem de emoționant, la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Recent,chef Florin Dumitrescu a reușit să își uimească fanii cu un mesaj extrem de emoționant, la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

„Astăzi este despre ea. Despre femeia vieții mele, despre mama copiilor mei, despre cea mai frumoasă poveste de dragoste din viața mea. Este despre singura femeie în care am încredere în totalitate.

Femeia care a crezut în mine când eram la pământ, femeia lângă care am fost când era la pământ. Motivul fericirii mele și al succesului meu, femeia din spatele bărbatului, curajoasa familei.

Ea este totul și pentru ea dau totul. Am reușit împreună să clădim o lume frumoasă pentru copiii noștri și toate prin câte am trecut ne-au educat să fim mai buni. Dacă ea nu ar fi fost, eu nu aș fi fost la fel.

Te iubesc mai mult decat orice pe lumea asta!

La mulți ani, femeie! La mulți ani, muzo! La mulți ani, Cristina Dumitrescu, fostă Sima!

Gina Pistol: ”Chef Sorin Bontea este mai serios, nu-mi permit glume cu el”... Gina Pistol, apariție de senzație de Halloween! Blondina i-a lăsat pe toți fără cuvinte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x