Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu: "Eu în locul lui Scărlătescu m-aş angaja medium în Armata Română şi aş declara război Americii"

Continuă "înţepăturile" dintre chefii Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu! "Eu în locul lui Scărlătescu m-aş angaja medium în Armata Română şi aş declara război Americii", a spus, cu un zâmbet fad pe față Chef Florin Dumitrescu, liderul „portocaliilor”. 

Continuă "înţepăturile" dintre chefii Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu! "Eu în locul lui Scărlătescu m-aş angaja medium în Armata Română şi aş declara război Americii", a spus, cu un zâmbet fad pe față Chef Florin Dumitrescu, liderul „portocaliilor”.

Culoarea orange a fost una cu noroc, căci „clementinele” nu au căzut nici măcar la duel, ci au privit duelul de pe margine, relaxați.

Cu toate acestea, liderul farfuriilor portocalii nu s-a abținut să nu-l critice pe Scărlătescu, cel care a trișat încă de la prima probă...

”Sexy mademoisselle inginer” Loredana a părăsit competiţia "Chefi la cuţite". Chef Scărlătescu aproape a vărsa... Sperietură de zile mari pentru Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite”! „Mi-a căzut cerul în cap! M-am simțit ca un că...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x