Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat după finală! „Eu sunt pregătit, o sa vedeți...”

După marea finala „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu a postat pe pagina sa de socializare un mesaj de-a dreptul incredibil!

După marea finala „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu a postat pe pagina sa de socializare un mesaj de-a dreptul incredibil!

„În luptă trebuie să știi să și pierzi. Nu putea fi decât un singur câștigător. Felicitări, Cristi, ăsta e momentul tău!

Mircea, m-ai făcut foarte mândru! Ești un copil talentat și vreau să nu uiți asta niciodată. Ai ajuns foarte sus. Sunt bucuros că v-am cunoscut pe voi toți cei din echipa neagră.

Eu sunt pregătit să mă lupt din nou cu Bontea și Scărlătescu. Vine sezonul doi, o să vedeți...”

Așadar, temutul jurat nu a renunțat, deși a pierdut această bătălia în fața concurentului din echipa argintie, condusă de Sorin Bontea.

El este Cristi Șerb, marele câștigător al primei ediții „Chefi la cuțite”! Ce va face cu premiul de 30.000 de euro?... Cristi Șerb este câștigătorul emisiunii „Chefi la cuțite”! Ultima ediție a fost de-a dreptul incendiară!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x