Chef Florin Dumitrescu și-a ales armele! Cum arată echipa portocalie și care este preferatul tău

Cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite” și-au ales cu mare grijă echipele alături de care vor lupta pentru a ajunge pe primul loc în finală! Lupta orgoliilor abia acum începe!

Cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite” și-au ales cu mare grijă echipele alături de care vor lupta pentru a ajunge pe primul loc în finală! Lupta orgoliilor abia acum începe!

Cum arată echipa portocalie din cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”?

Chef Florin Dumitrescu

  • Bucur Cristian- are 42 de ani și este din București

Este kinetoterapeut de douăzeci de ani și fan al emisiunii ,,Chefi la cuțite”. Deși este specializat pe recuperarea medicală, tehnica shiatsu și terapie craniosacrală, este pasionat de bucătărie și speră ca imaginația să îl ajute în această experiență culinară.

  • Necula Mihai Ciprian- are 33 de ani și este din Brașov

Lucrează din liceu și s-a apucat de gătit de necesitate, dar crede că are ceea ce trebuie pentru a câștiga concursul ,,Chefi la cuțite”. A evoluat de la ajutor de bucătar la a coordona o echipă în bucătărie, iar ambiția, disciplinarea și organizarea sunt atuurile pe care mizează la bancul de lucru al acestei competiții.

  • Stratulat Fuioagă Irina- are 57 de ani și este din Iași

Cea mai boemă apariție din concurs este o frumoasă profesoară din zona de nord a țării, ce nu este străină aparițiilor pe sticlă. Are emisiune de lifestyle pe Antena Iași, dar este pasionată și de gătit. Irina este atrasă de specificul preparatelor internationale, iar încă de la jurizarea pe nevăzute a impresionat cu o farfurie specifică Coastei de Azur. Este și cea care l-a fermecat imediat pe Scărlătescu! (VEZI AICI)

  • Botiș Ioana- are 27 de ani, este din Zalău, dar locuiește în Madrid

Concurenta a venit la preselecții alături de soțul său, spaniol, care nu a reușit să treacă de prima etapă a emisiunii. După ce a luat decizia să se mute din țară, acum 12 ani, l-a cunoscut pe Albertos Santos de Garcia care i-a devenit partener de viață și de afacere. În prezent, cei doi se ocupă de restaurantul lor, unde Ioana este bucătar, iar competiția ,,Chefi la cuțite” este o provocare pe care o tratează cu entuziasm. Află ce super poveste de viață are: Coadă de taur cu roșie falsă și o poveste de viață ce smulge lacrimi! Ioana i-a dat gata pe chefi! „Mama a murit în brațele mele si am devenit orfană”

  • Haraială Silvian- are 30 de ani și locuiește în Franța

A intrat în bucătărie de la vârsta de paisprezece ani, iar acum lucrează ca bucătar în Franța, de unde a venit special pentru emisiunea ,,Chefi la cuțite”. A început prin a spăla vase, dar a ajuns să deschidă restaurante de top în calitate de chef bucătar. Consideră că emisiunea poate să îi pună în valoare meseria și îl va ajuta să evolueze ca profesionist. Rămâne de văzut ce va face în echipa lui chef Florin Dumitrescu. Îți mai amintești cum le-a dat chefilor să mănânce fân? (VEZI AICI)

  • Georgescu Marius- are 31 de ani și este din București

Marius Georgescu este managerul unui club de fitness și și-a descoperit pasiunea pentru gătit după ce și-a învins teama de a participa într-o competiție culinară. Nu a avut convingerea că va câștiga probele, dar a adjudecat până și finala, apoi a realizat că gastronomia este un domeniu fascinant pe care vrea să îl descopere mai departe. Îi place să experimenteze în bucătărie, iar bancul de lucru ,,Chefi la cuțite” este pentru el o provocare. Îți amintești de momentul în care s-a luat la ceartă cu cei trei chefi? (CLICK AICI)

Ultimele știri