Live acumAnimatie: Zootropolis
Prime Time 20:00Observator Sport

Chef Scărlătescu dă verdictul: Unde găsim cel mai bun drob din România?

Din Dobrogea în Banat, din Moldova până în Ardeal, românii se întrec în reţete tradiţionale de Paşte. Drobul, spre exemplu, are aceeaşi formă, dar o mie de gusturi. Iar secretele sunt bine păstrate. Nu şi pentru reporterii Observator care au umblat ţara în lung şi lat pentru a afla unde găsim cel mai bun drob.

Din Dobrogea în Banat, din Moldova până în Ardeal, românii se întrec în reţete tradiţionale de Paşte. Drobul, spre exemplu, are aceeaşi formă, dar o mie de gusturi. Iar secretele sunt bine păstrate. Nu şi pentru reporterii Observator care au umblat ţara în lung şi lat pentru a afla unde găsim cel mai bun drob. Chef Cătălin Scărlătescu ni s-a alăturat şi el în această misiune, iar la final a dat verdictul.

În gospodăriile din judeţul Bistriţa-Năsăud, pregătirile pentru masa de Paşte se fac în costume tradiţionale, iar reţetele sunt respectate cu sfinţenie.

Între două filmări pentru noul sezon „Chefi la Cuţite”, Cătălin Scărlătescu jurizează de la distanţă bătălia pentru cel mai gustos drob.

Câte regiuni, atâtea reţete. E timpul ca Chef Scărlătescu să dea verdictul. Unde găsim cel mai delicios drob din ţară?

Răspunsul, în materialul video de mai sus!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro