Live acumFilm: Ultima reduta (SUA 2013)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Chef Scărlătescu dă verdictul: Unde găsim cel mai bun drob din România?

Din Dobrogea în Banat, din Moldova până în Ardeal, românii se întrec în reţete tradiţionale de Paşte. Drobul, spre exemplu, are aceeaşi formă, dar o mie de gusturi. Iar secretele sunt bine păstrate. Nu şi pentru reporterii Observator care au umblat ţara în lung şi lat pentru a afla unde găsim cel mai bun drob.

Din Dobrogea în Banat, din Moldova până în Ardeal, românii se întrec în reţete tradiţionale de Paşte. Drobul, spre exemplu, are aceeaşi formă, dar o mie de gusturi. Iar secretele sunt bine păstrate. Nu şi pentru reporterii Observator care au umblat ţara în lung şi lat pentru a afla unde găsim cel mai bun drob. Chef Cătălin Scărlătescu ni s-a alăturat şi el în această misiune, iar la final a dat verdictul.

În gospodăriile din judeţul Bistriţa-Năsăud, pregătirile pentru masa de Paşte se fac în costume tradiţionale, iar reţetele sunt respectate cu sfinţenie.

Între două filmări pentru noul sezon „Chefi la Cuţite”, Cătălin Scărlătescu jurizează de la distanţă bătălia pentru cel mai gustos drob.

Câte regiuni, atâtea reţete. E timpul ca Chef Scărlătescu să dea verdictul. Unde găsim cel mai delicios drob din ţară?

Răspunsul, în materialul video de mai sus!