Chefi la cutite

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Chef Scărlătescu se pregătește să devină tătic! A recunoscut totul!

 

Vestea momentului pentru fanii îndrăgitului chef Cătălin Scărlătescu! Juratul emisiunii „Chefi la cuțite” a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat: se pregătește să devină tătic!

Surpriza a fost mare, fiindcă deși nu este căsătorit, chef Cătălin Scărlătescu se pregătește să devină tătic! Așa cum era de așteptat, declarația acestuia a stârnit imediat reacții în rândul fanilor.

Cum a ieșit la iveală declarația?

Chef Cătălin Scărlătescu a fost cerut în căsătorie, chiar la „Festivalul Scoicilor” din Constanța! O brunetă l-a urmărit toată ziua şi nu s-a lăsat până nu s-a aşezat în genunchi în faţa celui mai îndrăgit jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”!

 

Chef Cătălin Scărlătescu nu a părut tocmai convins de propunere și refuzat-o pe brunetă, dar s-a trezit cu un pupic pătimaș! 

„Stai, măi nebuno”, a fost reacția de milioane a juratului emisiunii „Chefi la cuțite”, care a refuzat chiar și s-o înfieze pe brunetă. Apoi a venit și incredibila declarație: „Nu mai înfiez pe nimeni, mă apuc să-mi fac copiii mei”.

Așa cum era de așteptat, întâmplarea a stârnit numeroase reacții din partea fanilor! Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi scena!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe