Live acumFilm: Minus 25 de grade
Prime Time 20:00Film animatie: 101 dalmatieni

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | INTEGRAL

Chef Scărlătescu se pregătește să devină tătic! A recunoscut totul!

Vestea momentului pentru fanii îndrăgitului chef Cătălin Scărlătescu! Juratul emisiunii „Chefi la cuțite” a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat: se pregătește să devină tătic!

Vestea momentului pentru fanii îndrăgitului chef Cătălin Scărlătescu! Juratul emisiunii „Chefi la cuțite” a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat: se pregătește să devină tătic!

Surpriza a fost mare, fiindcă deși nu este căsătorit, chef Cătălin Scărlătescu se pregătește să devină tătic! Așa cum era de așteptat, declarația acestuia a stârnit imediat reacții în rândul fanilor.

Cum a ieșit la iveală declarația?

Chef Cătălin Scărlătescu a fost cerut în căsătorie, chiar la „Festivalul Scoicilor” din Constanța! O brunetă l-a urmărit toată ziua şi nu s-a lăsat până nu s-a aşezat în genunchi în faţa celui mai îndrăgit jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”!

Chef Cătălin Scărlătescu nu a părut tocmai convins de propunere și refuzat-o pe brunetă, dar s-a trezit cu un pupic pătimaș!

„Stai, măi nebuno”, a fost reacția de milioane a juratului emisiunii „Chefi la cuțite”, care a refuzat chiar și s-o înfieze pe brunetă. Apoi a venit și incredibila declarație: „Nu mai înfiez pe nimeni, mă apuc să-mi fac copiii mei”.

Așa cum era de așteptat, întâmplarea a stârnit numeroase reacții din partea fanilor! Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi scena!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube