Antena Căutare

Chef Scărlătescu se pregătește să devină tătic! A recunoscut totul!

Vestea momentului pentru fanii îndrăgitului chef Cătălin Scărlătescu! Juratul emisiunii „Chefi la cuțite” a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat: se pregătește să devină tătic!

Vestea momentului pentru fanii îndrăgitului chef Cătălin Scărlătescu! Juratul emisiunii „Chefi la cuțite” a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat: se pregătește să devină tătic!

Surpriza a fost mare, fiindcă deși nu este căsătorit, chef Cătălin Scărlătescu se pregătește să devină tătic! Așa cum era de așteptat, declarația acestuia a stârnit imediat reacții în rândul fanilor.

Cum a ieșit la iveală declarația?

Chef Cătălin Scărlătescu a fost cerut în căsătorie, chiar la „Festivalul Scoicilor” din Constanța! O brunetă l-a urmărit toată ziua şi nu s-a lăsat până nu s-a aşezat în genunchi în faţa celui mai îndrăgit jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”!

Chef Cătălin Scărlătescu nu a părut tocmai convins de propunere și refuzat-o pe brunetă, dar s-a trezit cu un pupic pătimaș!

„Stai, măi nebuno”, a fost reacția de milioane a juratului emisiunii „Chefi la cuțite”, care a refuzat chiar și s-o înfieze pe brunetă. Apoi a venit și incredibila declarație: „Nu mai înfiez pe nimeni, mă apuc să-mi fac copiii mei”.

Așa cum era de așteptat, întâmplarea a stârnit numeroase reacții din partea fanilor! Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi scena!

Cum arată tortul regal și ce ingredient surpriză conține! Privești și te minunezi!... Se împart ultimele cuțite! Jurații aruncă 120 de bucătari în arenă, pentru a-și alege preferații cu care vor face echipă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x