Antena Căutare

Chef Scărlătescu și Gianny Bănuță au ”furat” trofeul de la Festivalul Scoicilor! Uite cum au fost surprinși cei doi

Cătălin Scărlătescu continuă tradiția Festivalului Scoicilor și anul acesta. Pentru a doua oară la Constanța, evenimentul are loc în aceste zile, în Piața Ovidiu și se va termina pe 21 mai.

Cătălin Scărlătescu continuă tradiția Festivalului Scoicilor și anul acesta. Pentru a doua oară la Constanța, evenimentul are loc în aceste zile, în Piața Ovidiu și se va termina pe 21 mai.

Nu mai puțin de 12 tone de scoici proaspete vor fi pregătite să-i îmbie pe vizitatori, în rețete care mai de care mai gustoase. Iar anul acesta chef Scărlătescu are și un oaspete de seamă la Festival, pe președintele pizzarilor din Napoli, unul dintre cei mai renumiți specialiști din domeniu.

„Pentru că acest eveniment a luat o amploare foarte mare și pentru că am văzut mulți oameni dornici să gătească, anul acesta am decis ca la competiția pentru trofeu să se poată înscrie oricine, indiferent dacă este bucătar profesionist sau nu. Așadar, la această ediție îi aștept pe toti cei care vor să arate cât de bine gătesc scoici să se înscrie în concurs, iar în ultima zi de festival, duminică, vor fi jurizați de specialiști în domeniu. Trofeul Festivalului Scoicilor poate ajunge la orice român curajos, pasionat de gătit, care se înscrie în competiție”, spunea juratul despre povestea trofeului.

Ei bine, ce să vezi? Câștigătorul Chef la Cuțite, sezonul trei, Chef Gianny a "furat" Scoica să facă o poză si speră ca anul acesta sa o câștige el.

Credit foto: Claboo Media

Cel mai popular chef din România şi cel mai priceput bucătar din Cipru = burgeri speciali! Cătălin Scărlătescu a impresi... Chef Cătălin Scărlătescu a făcut marele anunț. Vrea să se însoare cu o femeie care să nu știe să gătească!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x