Antena Căutare

Chef Sorin Bontea a fost foarte intrigat de farfuria ei: ”Ai ceva talent, dar asemenea greșeli nu le accept în echipa mea”

Mădălina Maria Busuioc este bucătar la un restaurant de hipsteri din Capitală și a surprins juriul cu o farfurie foarte atent pregătită.

Mădălina Maria Busuioc este bucătar la un restaurant de hipsteri din Capitală și a surprins juriul cu o farfurie foarte atent pregătită.

”Avem un dovlecel aproape de perfecțiune”, a exclamat chef Scărlătescu la vederea farfuriei ”Umplut cu orez sălbatic, dar e negătit, mă”, a continuat chef Bontea. Pentru că a pus sosul peste rața deja gătită, chef Scărlătescu a spus că persoana care a preparat mâncarea nu este ”profi” dar că este o fată și este pasionată de bucătărie. Nici chef Dumitrescu nu crede că este persoana este profesionistă, dar poate pune pariu că este un bărbat român.

La apariția Mariei, chef Bontea a întrebat-o dacă lucrează ca bucătar și a fost mirat de răspunsul primit. Deși Maria lucrează într-o bucătărie a unui restaurant, ea nu a gătit bine orezul. De aceea, chef Sorin Bontea i-a dat să guste din orez. Maria a spus că știe de faptul că orezul nu este fiert, dar l-a pus așa pe farfurie pentru că nu a mai avut timp: ”Mi-a fost foarte greu pentru că știam că au dreptate”.

Cei trei au votat

Chef Scărlătescu i-a dat un cuțit: ”Am crezut că ești o amatoare și atunci ți-am dat o șansă. Dacă știam că ești profesionistă ...”.

”Ce este foarte interesant la acest concurs este că nu știu persoana căreia îi gust mâncarea. Dacă știam și întelegeam mai bine, poate răspunsul meu nu ar fi fost ăsta”, a spus Chef Florin Dumitrescu și i-a arătat concurentei faptul că nu i-a dat cuțitul lui.

”Acum totul depinde de mine”, a spus chef Sorin Bontea în timp ce i-a arătat Mădălinei cuțitul pe care i l-a dat. ”Ai ceva talent. Dacă vei nimeri în echipa mea, asemenea greșeli nu le accept”.

Vezi aici rețeta Mădălinei!

Chefi la cutite episodul 2 - Un preot, o politista de frontiera si Alifie au facut spectacol! Ce povesti are Tudor!!!... ”Bucătăria pentru mine înseamnă pasiune”. Cum arată preparatul despre care chef Cătălin Scărlătescu a spus că este ”al d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x