Antena Căutare

Chef Sorin Bontea are echipa argintie: ”Contează foarte mult să te respecte ca și chef”. Cine sunt concurenții pe care se bazează în luptă

Chef Sorin Bontea a ales bețișorul argintiu, deci va avea Echipa Argintie.

Chef Sorin Bontea a ales bețișorul argintiu, deci va avea Echipa Argintie. A fost primul care și-a ales concurenții, și așa Ana Maria Constantin a devenit prima concurentă care a scăpat de emoțiile celei de-a treia probe.

Ana Maria Constantin nu a mai putut nici măcar să plângă de bucurie atunci când și-a auzit numele rostit de chef Sorin Bontea.

”Când a zis Ana Maria Constantin... nici nu-mi venea să cred. Simțeam că o să cad pe jos de emoții și de frică. Mă gândeam ce caut eu aici. O țigancă a trecut! Și m-a strigat chiar prima. Nu-mi vine să cred”, a spus Ana după ce a luat tunica de la chef Sorin.

Pentru a avea cea mai bun echipă, chef Sorin l-a ales repede pe Alex Popa ca să nu i-l ia altcineva.

Când mi-am auzit numele mi-am pierdut echilibrul. Nu mai știam eu sunt, ce să fac, să strig să nu strig. Nu mai știam ce să fac. Eram foarte fericit”, areușit să mai spuna Alex.

Echipa Argintie este formată din:

1. Ana Maria Constantin

2. Alex Popa

3. Madalina Busuioc

4. Mihai Constandache

5. Doru Matan

6. Cristian Serb

„Chefi la cuțite”, lider de audiență pe publicul comercial! Care sunt cele trei echipe care încep lupta?... L-a vrut chef Dumitrescu, dar l-a luat chef Scărlătescu. Cine este Cătălin Banu, PRIMUL ales în echipa roşie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x