Chef Sorin Bontea, apariție șoc pentru fani! Cum a fost surprins juratul Chefi la cuțite: „Se vede că ai mâncat ouă de o mie de ani”

După ce a câștigat sezonul 3 al emisiunii Asia Express, Chef Sorin Bontea a devenit parcă o adevărată forță de neoprit! Recent, juratul emisiunii Chefi al cuțite a lăsat cratițele și a fost surprins în cea mai neașteptată ipostază!

Chef Sorin Bontea de la emisiunea Chefi la cuțite

Atunci când a pornit în marea aventură din sezonul 3 Asia Express, Chef Sorin Bontea a dezvăluit încă de la început faptul că nu se așteaptă la performanțe ieșite din comun.

CHEF SORIN BONTEA, POZĂ DE SENZAȚIE PE FACEBOOK

Totuși, misiune după misiune, timpul a demonstrat că face o echipă imbatabilă cu Răzvan Fodor. Cei doi nu numai că au surprins prin forța, rapiditatea și rezistența de care au dat dovadă în Asia Express, în goana nebună prin Filipine și Taiwan, ci au ajuns chiar să câștige marele premiu!

Până la urmă, „bătrânii” noștri s-au dovedit a fi adevărată reactoare, în fața cărora nimic nu este imposibil.

Cu o victorie impresionantă și forțe proaspete, Chef Sorin Bontea pare mai pregătit ca niciodată să înceapă sezonul 8 al emisiunii Asia Express.

Recent, acesta a postat pe pagina sa oficială de Facebook o fotografie în care pare că ține pe umeri un avion, precum ține zeul Atlas din legende planeta în spinare!

La o asemenea imagine, fanii nu au putut decât să-l laude.

„Am făcut haltere când eram mic 🤫”, a glumit Chef Sorin Bontea, spre deliciul fanilor.

„Se vede cine a mancat cel mai mult "balut" si ouă d-alea vechi de 1000 de ani. 😅”, „Asta înseamnă să fii reactor! 😂💞💞”, sunt doar câteva din replicile date de fani pe pagina oficială de Facebook a lui Chef Sorin Bontea.

Așa cum era de așteptat, imaginea a adunat imediat mai bine de 18.000 de like-uri și sute de comentarii.

Ultimele știri