Antena Căutare

Chef Sorin Bontea, imagine neașteptată de pe băncile școlii. Cum arăta juratul Chefi la Cuțite în copilărie

Chef Sorin Bontea a postat o fotografie rară cu el, din copilărie. Juratul Chefi la Cuțite le-a arătat prietenilor săi virtuali cât de „serios și cuminte” era încă de mic.

colaj foto chef sorin bontea Galerie
Cum arată Chef Sorin Bontea în copilărie. Juratul postat o fotografie rară cu el, de pe băncile școlile | Antena 1

De 1 Iunie, toți sărbătoresc Ziua Copilului, cu mic cu mare. Astfel, juratul Chefi la Cuțite a postat o imagine surprinzătoare cu el, de pe bancile școlii. Chef Sorin Bontea își amintește cu nostalgie de acele vremuri și a împărtășit cu prietenii săi virtuali o parte din viața sa, de pe vreme când era doar un copil.

Citește și: Chef Sorin Bontea, videoclip emoționant alături de mama sa: „Gătesc cu mama friptură la cuptor”

Cum arată Chef Sorin Bontea în copilărie. Juratul Chefi la Cuțite a postat o imagine cu el de la școală

Pe vreme când nimic nu prevestea succesul pe care îl are astăzi, Chef Sorin Bontea era un copil ca oricare altul. Cu o figură extrem de serioasă, la fel ca cea pe care o are acum la jurizare, acesta nu părea ușor de impresionat nici atunci.

De Ziua Copilului, Chef Sorin Bontea și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o fotografie din copilrie. În imaginea alb-negru, celebrul bucătar este surprins la școală, în bancă. El poartă o cămasă cu pătrățele și ține ridicate două degete, precum un elev exemplar.

De asemenea, alături de fotografia de pe băncile școlii, el a adăugat una din prezent, în care apare în aceeași ipostază, de data aceasta în culisele show-ului culinar.

Postarea făcută de aceasta pe contul său de Facebook a strâns în doar câteva ore zeci de mii de aprecieri, iar urmăritorii nu s-au putut abine să nu reacționeze.

„Exact tipologia copiilor din anii '75 ( cred ). Copii crescuți frumos, corect și cu multă dragoste!!! La mulți ani copilului din sufletul lui Sorin Bontea!!!” / „Ce frumușel băiețel, și pareati și cumințel!” / „Aici ai învățat să dai note la farfurii”, sunt doar câteva din comentariile internauților.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Sorin Bontea avea „pătrățele” în tinerețe. Imagini inedite cu îndrăgitul chef de la 23 de ani: „Am făcut mult sport”

Ce spune Chef Sorin Bontea de la Chefi la Cuțite despre copilăria sa

Sorin Bontea s-a născut în primăvara anului 1970, într-un București comunist, într-o familie obișnuită. Acesta a locuit într-un cartier ca oricare altul și la doar 16 ani s-a angajat la fostul restaurant Minion din Piața Amzei.

„Curățam cartofi, spălam legume, tăiam ceapă, cam asta puteai să faci la început. Făceam piața în fiecare dimineață pentru restaurant, știam toate babele din piață, mă certam cu ele pe salată…”, a dezvăluit acesta, într-un interviu acordat pentru Observator.

Sorin Bontea are rădăcini oltenești și de la bunici a învățat că simplitatea a fost și rămâne cea mai bună rețetă. A lucrat pe vase de croazieră, a gătit în restaurante de lux și a învățat rețete din toată lumea, dar gustul de acasă nu se uită niciodată și asta îi învață și pe cei din echipele sale de la Chefi la cuțite.

Verdict nedorit de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, aseară, la Chefi la cuțite: egalitate între echipele lor... Ce mesaj a transmis Florin Borșaru, după ce a fost la un pas să fie eliminat din nou de la Chefi la cuțite. Ce a zis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x