Antena Căutare

Hai cu ”vizoalizările”! Floricica Dansatoarea face ravagii în bucătărie: ”De ce mă cerți, făi nevastă, că n-am fost asear-acasă?! PACEEE!!!”

http://a1.ro/iumor/stiri/floricica-dansatoarea-singurul-om-din-lume-care-vrea-pace-pe-ton-de-razboi-un-jurat-ia-pus-capac-de-tine-imi-place-ca-stii-cei-viata-id639582.html

Hai că s-a lăsat cu hohote de râs în platoul de la ”Chefi la cuțite”. O apariție surpriză a făcut deliciul echipei emisiunii. O mai știți pe Floricia Dansatoarea, cea supărată că ,,i-au fost furate vizualizările" din mediul online? Ei bine, da, ea e!

Floricia a venit în fața chefilor decisă să demonstreze că se poate reinventa și în alte domenii, precum cel gastronomic. Căci știm deja că în divertisment se descurcă de minune. Nu de alta, dar ne-a arătat-o tuturor cu momentul său de excepție de la iUmor.

După o cântare în prealabil în bucătărie, Florea le-a pus chefilor în farfurii o tocăniță de cartofi cu ciolan afumat, cum stie ea să facă.

N-a trecut mai departe, dar le-a smuls chefilor ceva hohote de râs. ”Să fie PACEEEEE!”

Allah, câte emoții cu băiatul ăsta! Samir, olteanul musulman pe care Bontea a pus ochii: ”Bagă-i bucătărie în cap!”... Moldoveanul cu dreduri a țipat ca un copil. De bucurie! ”Cum să vezi, mă, unul de ăsta mare care face ”Uuu, ooo”?!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x