Surpriza serii a venit de la o concurentă care a trăit 20 de ani în Japonia și care le-a gătit celor trei chefi carne de piton. Doamna Dora s-a născut la Bacău, a crescut într-un orfelinat și a ajuns să se căsătorească cu un japonez. Așa a ajuns în Țara Soarelui Răsare.
Numai că problemele au acaparat-o, a trecut printr-un divorț, și-a pierdut restaurantul în care investise timp și bani, așa că a decis să revină în România. Nici aici lucrurile n-au fost mai roz pentru ea, însă optimismul pare să o facă să treacă peste orice încercare a vieții.
Le-a gătit chefilor o delicatesă japoneză din carne de piton, garnisită cu fasole împuțită. Cum vine asta? Chiar ea le-a explicat chefilor!
Chefii au uitat de farfurie atunci când Ionuț a început să jongleze cu sticla de oțet! ”Te pricepi, domnule! La gătit, î... ”Puiule, unde-i brânza?” S-a întors la ”Chefi la cuțite” și i-a făcut pe jurați să-și retragă cuțitele: ”Aia-i faima mea...