Chefi la cuțite, 1 martie 2021. Chef Ștefan Popescu a anunțat cine a câștigat amuleta roșie, de pedeapsă! Surpriză pentru chefi

Chef Ștefan Popescu a decis cine merită să câștige amuleta 2 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, iar verdictul este unul surprinzător.

Surpriza a fost mare atunci când chef Ștefan Popescu a dezvăluit cine câștigă amuleta roșie

Antena 1

De data aceasta, în lupta pentru amuleta 2 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au primit sarcina de-a pregăti fish and chips, în manieră fine dining!

Misiunea nu a fost una simplă, dar fiecare a încercat să dea tot ce are mai bun, pentru a face spectacol culinar și pentru a-l impresiona pe pretențiosul chef Ștefan Popescu!

Chef Ștefan Popescu a anunțat cine a câștigat amuleta 2 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

După ce a degustat atent cele trei farfurii pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, celebrul bucătar și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” cu un zâmbet larg și s-a făcut imediat remarcat datorită ținutei sale.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 martie 2021. Gina Pistol a anunțat ce sunt amuletele de pedeapsă! Reacția chefilor

Cârcotaș din fire și necăjit oarecum de toate comentariile pe care le-a făcut juratul acestei ediții la degustarea pentru amuletă, Cătălin Scărlătescu nu s-a putut abține și l-a tachinat puțin pe chef Ștefan Popescu.

„Auzi, Ștefane? De unde ți-ai luat șorțul? Avea și de băieți? N-am putut să tac, a trebuit să mă iau puțin de șorțulețul lui”, a glumit acesta în ediția 2 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Surpriza a fost mare atunci când chef Ștefan Popescu a dezvăluit că amuleta roșie, de pedeapsă, merge de data aceasta la Florin Dumitrescu! Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu trebuie să fie de acum foarte atenți, căci rivalul lor are un avantaj periculos.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 martie 2021. Anca Fati e profesoara care și-a cunoscut soțul când acesta era elev. Povestea i-a uluit pe chefi

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 2 din sezonul 9 al emisiunii ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Ultimele știri