Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Rikito Watanabe și Francisco Garcia s-au certat! De la ce a pornit totul

Rikito Watanabe și Francisco Garcia s-au certat în timpului duelului, în ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

Rikito Watanabe și Francisco Garcia in bucataria chefi la cutite, sezonul 9 Galerie
Rikito Watanabe și Francisco Garcia și-au aruncat cuvinte grele la „Chefi la cuțite” sezonul 9 | Antena 1

Rikito Watanabe și Francisco Garcia au ajuns să se certe, după ce echipa lor a ajuns la duel.

La prima probă de gătit, cea pe echipe, concurenții din cele trei echipe au primit sarcina de-a găti farfurii respectând bugetul primit de fiecare chef.

Aparent, chiar dacă a ieșit învingător la proba de îndemânare și a primit astfel cel mai mare buget, cel în valoare de 60 de lei, Florin Dumitrescu nu a fost atât de încântat. Acesta a explicat faptul că suma cea mai mare este mereu cea care ridică cele mai multe probleme.

De ce s-au certat Rikito Watanabe și Francisco Garcia în ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Totuși, acesta a încercat să respecte tema celui de-al treilea battle de la „Chefi la cuțite” sezonul 9 și a ales să facă rețeta de pui umplut a lui Ștefan Borleanu, din ediția anterioară. Sorin Bontea a mizat pe un mușchiuleț de porc, în timp ce Cătălin Scărlătescu a făcut un ramen de rață cu ou poșat. După degustarea făcută de hairstyliști, la fuel au intrat echipa albastră și cea verde.

Și de data aceasta, concurenții mai pricepuți s-au așezat strategic la bancurile de lucru, pentru a-i putea ajuta pe cei mai puțin pricepuți. Emoțiile au fost uriașe, căci farfuria care primește cele mai puține puncte aduce eliminarea pentru concurentul care a pregătit-o.

În timp ce găteau farfurii cu forme geometrice, tema acestui duel de la „Chefi la cuțite”, între Rikito Watanabe și Francisco Garcia din echipa verde a izbucnit o ceartă în toată regula. Japonezul Riki l-a acuzat pe spaniol de neatenție și neglijență, iar acesta a încercat să se apere folosind tot felul de argumente, care mai rău au pus paie pe foc!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak, în calitatea sa de coprezentator, este cel care va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise, într-o serie de episoade speciale difuzate online. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Tema pentru al treilea duel i-a speriat din plin pe concurenți! Ce trebuie să gătească... Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Chefii au trăit o surpriză de proporții. Ce au găsit în mămăliga unui concurent, la degust...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x